BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Μπάρμπα Στάθης ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις για το 2024

H ηγετική παρουσία της στον αγροδιατροφικό κλάδο και η δυναμική αναπτυξιακή της πορεία, ανέδειξαν την Μπάρμπα Στάθης ως μία απο τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις (20 all stars most admired companies), στη φετινή, επετειακή διοργάνωση του Fortune «Most Admired Companies».

Στα «Διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης

10
0

Από το χωράφι, έως το τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας, η Mπάρμπα Στάθης ξεχωρίζει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια για την ποιότητα και την ασφάλεια των λαχανικών της, τις καινοτόμες γευστικές προτάσεις που προσφέρουν καθημερινά λύσεις στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών αλλά και για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της ελληνικής οικονομίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάρμπα Στάθης, κ. Νικήτας Ποθουλάκης επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι που η συμμετοχή της Μπάρμπα Στάθης για πρώτη φορά στη έρευνα του Fortune για την εταιρική φήμη, οδήγησε σε μία τόσο σημαντική διάκριση. Εδώ και μισό αιώνα ανανεώνουμε καθημερινά τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους καταναλωτές μας. Από τα  χωράφια της εύφορης ελληνικής γης, μέχρι το τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας, είμαστε εκεί σε κάθε βήμα, επιταχύνοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροδιατροφικού κλάδου».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία