BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Με 4 Mediterranean Taste Awards η ΗΠΕΙΡΟΣ για τα μοναδικά προϊόντα της

Τέσσερις διακρίσεις απέσπασε η εταιρεία τυροκομικών προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ στα Mediterranean Taste Awards 2024 για την εξαίσια γεύση των προϊόντων της.

MTA_2024

8
0

Ειδικότερα, από ένα πλατινένιο βραβείο απέσπασε η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ από 100% βιολογικό, αιγοπρόβειο γάλα, η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλαπλές διεθνούς κύρους διακρίσεις, καθώς και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί,  με την πικάντικη και πιπεράτη γεύση, το οποίο αποτελεί άριστη εναλλακτική επιλογή για όσους έχουν δυσανεξία στην κατανάλωση αγελαδινών προϊόντων.

Επιπλέον, από ένα χρυσό βραβείο  έλαβε η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η παραδοσιακή, αυθεντική ελληνική φέτα που παράγεται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας στο εργοστάσιο της εταιρείας στον Αμμότοπο Άρτας, καθώς και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή, το αλειφόμενο τυρί με την ιδιαίτερα πλούσια γεύση και την κρεμώδη υφή, που αποτελεί σημαντική πηγή ασβεστίου και πρωτεΐνης.

Στόχος των Mediterranean Taste Awards είναι να διαδώσουν τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της μεσογειακής δίαιτας και να αναδείξουν τα πιο καινοτόμα, ποιοτικά και μοναδικά σε γεύση προϊόντα τροφίμων. Φέτος, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 640 προϊόντα τροφίμων από 18 χώρες μέσα από μία διαδικασία τυφλής δοκιμής, η οποία εξασφαλίζει την αμεροληψία και αντικειμενικότητα της διαδικασίας.

Για ακόμη μια χρονιά, η βράβευση των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας για την παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη νοστιμιά και τη διατροφική αξία τους και τα οποία ακολουθούν πιστά τις αξίες της ελληνικής παράδοσης και της μεσογειακής διατροφής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία