BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό της World Spirits Alliance

Την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της ανακοίνωσε η World Spirits Alliance, με τις Mast-Jagermeister SE, Kentucky Distillers’ Association και Wine and Spirit Trade Association να αποτελούν τα νέα μέλη του οργανισμού.

world-spirits-alliance

10
0

Με την κίνηση αυτή η WSA ενέταξε στο δυναμικό της τρείς εταιρείες με σημαντική ιστορία. Η Mast-Jagermeister SE διαθέτει πάνω από 80 χρόνια ιστορίας ως παραγωγός λικέρ, ενώ η Kentucky Distillers’ Association δραστηριοποιείται από το 1880 στην παραγωγή Kentucky Bourbon. Τέλος η Wine and Spirit Trade Association εκπροσωπεί περισσότερες από 300 εταιρείες παραγωγής κρασιού και spirits της Αγγλίας.

Tην σημασία της κίνησης τόνισε και η CEO της World Spirits Alliance, Helen Medina, η οποία καλωσόρισε τα νέα μέρη του οργανισμού τονίζοντας πως η αγορά spirits ποτών διαθέτει μια σημαντική παγκόσμια δυναμική συνεισφέροντας 730 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμια ΑΕΠ το 2022 και προσφέροντας 36 εκατομμύρια δουλειές παγκοσμίως.

Στις δηλώσεις της η Medina στάθηκε και στην ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων της αγοράς σε μια προσπάθεια να επιτύχουν πρόοδο, βιώσιμη ανάπτυξη και ένα κοινό όραμα για το μέλλον της βιομηχανίας.

Ως επιβεβαίωση των δηλώσεων της Medina η έκθεση προόδου της spiritsEUROPE, σύμφωνα με την οποία περισσότερο από το 70% του συνολικού όγκου των αλκοολούχων ποτών που διατίθενται στην αγορά της ΕΕ, αναφέρουν επί της  φιάλης πληροφορίες σχετικά με τη θερμιδική αξία.

Με πληροφορίες από European Supermarket Magazine

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία