BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Το Johnnie Walker xορηγός των Music Events της 88ης ΔΕΘ

Μεγάλος Χορηγός των Music Events της 88ης ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου) θα είναι το «Johnnie Walker», το παγκοσμίου φήμης σκωτσέζικο ουίσκι της DIAGEO με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, στο πλαίσιο χορηγικής συμφωνίας της ΔΕΘ-HELEXPO με την εταιρία.

johnnie-walker-black-sherry

8
0

Το Johnnie Walker, αναγνωρίζοντας τη δυναμική παρουσία της διοργάνωσης σε παγκόσμιο επίπεδο και την συσχέτιση της με την πρόοδο και την εξέλιξη, που και το ίδιο πρεσβεύει, στηρίζει τον φετινό και καθιερωμένο πλέον μουσικό θεσμό της ΔΕΘ. Στο πλαίσιο των live events της 88ης ΔΕΘ, το Johnnie Walker θα είναι εκεί με απολαυστικά cocktails, απολαμβάνοντας και γιορτάζοντας τη μουσική και προωθώντας την υπεύθυνη και ασφαλή κατανάλωση.

H DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα. Η φιλοδοξία της DIAGEO είναι να είναι μία από τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις, με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, η DIAGEO διαθέτει ένα μοναδικό portfolio προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και  περίσταση κατανάλωσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται διεθνώς αναγνωρισμένα brands όπως το Johnnie Walker, το Haig, το Dimple, το Cardhu και πολλά άλλα στην κατηγορία του ουίσκι, οι μάρκες Smirnoff, Cîroc και Ketel One στην κατηγορία της vodka, τα gins Gordon’s και Tanqueray, η super premium tequila Don Julio, τα ρούμια Captain Morgan, Pampero και Zacapa, το liqueur Baileys και πολλές ακόμη δημοφιλείς μάρκες.



 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία