BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Παράδοση «σκυτάλης» στην διοίκηση της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ

Σε νέα εποχή μπαίνει η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ, με τα αδέρφια Σαράντη, να παραχωρούν τα ινία της επιχείρησης στη νέα γενιά, και συγκεκριμένα στα παιδιά τους Στέλιο, που θα διαδεχθεί στην προεδρία τον πατέρα του Δημήτρη, και τον συνονόματο του Στέλιο, που θα πάρει την θέση του πατέρα του Μιχάλη.

σαραντη

54
0

Την σύνθεση της νέας διοίκησης συμπληρώνουν η Ζωή Σαράντη, που θα αναλάβει χρέη αντιπροέδρου, ο Γιώργος Σαράντης στην θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, και οι Μιχάλης και Μαρίνα Σαράντη ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η νέα διοίκηση έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην ΓΕΜΗ, σηματοδοτώντας και επίσημα το τέλος εποχής, έπειτα από 40 χρόνια, για τα αδέρφια Σαράντη, και την ένταξη της βιομηχανίας Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ, «σπιτιού» των ευρέως διαδεδομένων επωνυμιών «Όλυμπος», «Ροδόπη» και «Τυράς», σε ένα νέο μέλλον, υπό το πρίσμα μιας άλλης ματιάς.

Παρά την παραχώρηση των «σκήπτρων» τα αδέρφια που βρίσκονται στην επιχείρηση από το 1985, όταν και ίδρυσαν στα Τρίκαλα την εταιρεία ΤΥΡΑΣ, δεν θα αποχωρήσουν από την επιχείρηση και αναμένεται να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους στα νέα τους βήματα, βοηθώντας στην ομαλή μετάβαση της εταιρείας και εξασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσει να πρεσβεύει τις ίδιες αρχές.

Η οικογενειακή επιχείρηση είναι μια από τις μεγαλύτερες εν Ελλάδι παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων, και έχει παρουσία στην αγορά περισσότερων από 40 χωρών, ενώ η δραστηριότητα της δεν περιορίζεται εντός των συνόρων, αλλά επεκτείνεται στην Ρουμανία και την Βουλγαρία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία