BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Elasion Cretan Olive Oils συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση SIAL Paris 2024

Η Elasion Cretan Olive Oils, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή και εξαγωγή κρητικού ελαιόλαδου, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση SIAL Paris 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Η SIAL Paris αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων παγκοσμίως, προσελκύοντας επαγγελματίες και αγοραστές από όλο τον κόσμο.

elasion-sial

43
0

Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τα μοναδικά προϊόντα της Elasion, τα οποία φέρνουν στο τραπέζι την αυθεντική γεύση της Κρήτης και την υψηλή ποιότητα του ελαιόλαδου. Επιπλέον, εκπρόσωποι της εταιρείας θα είναι διαθέσιμοι για να συζητήσουν για πιθανές συνεργασίες για τη νέα ελαιοκομική σεζόν 2024/2025, με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών και την ενίσχυση της παρουσίας τους στις διεθνείς αγορές.

Η Elasion Cretan Olive Oils παραμένει πιστή στην παράδοση, την ποιότητα και τη βιώσιμη παραγωγή, προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για γεύση και θρεπτική αξία. Η συμμετοχή μας στη SIAL Paris 2024 είναι ένα ακόμα βήμα προς την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και του εξαιρετικού κρητικού ελαιόλαδου στις διεθνείς αγορές.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας για να γνωρίσετε από κοντά τη γεύση και την ποιότητα του αυθεντικού κρητικού ελαιόλαδου!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία