BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η 3αλφα εμπλουτίζει την γκάμα των σνακς με όσπρια

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., 100% ελληνική εταιρεία με περισσότερα από 55 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον κλάδο της παραγωγής οσπρίων και ρυζιών, παρουσιάζει μια πρωτοποριακή σειρά snacks, βασισμένα στα αγαπημένα μας όσπρια. Με την ποιότητα που χαρακτηρίζει διαχρονικά τα προϊόντα της, η 3αλφα φέρνει μια νέα διάσταση στο snacking, συνδυάζοντας μοναδικά τη γεύση με τα θρεπτικά χαρακτηριστικά των οσπρίων σε κάθε μπουκιά.

2024_09_16_Snacks_DT

20
0

Τα νέα 3αλφα snacks από όσπρια διατίθενται σε τέσσερις μοναδικές γεύσεις που υπόσχονται να ενθουσιάσουν τους λάτρεις του snacking:

  1. Rings από ρεβίθια με γεύση sour cream και κρεμμύδι.
  2. Sticks από φακές με γεύση ντομάτα και βασιλικό.
  3. Balls από φακές με γεύση τυρί cheddar.
  4. Balls από μπιζέλια με γεύση καυτερή πιπεριά.

Με περιεκτικότητα σε όσπρια που αγγίζει το 50%, τα νέα 3αλφα snacks προσφέρουν 13% πρωτεΐνη, διπλάσια από αντίστοιχα snack, περιέχουν μόνο 17% λιπαρά και είναι απολαυστικά τραγανά χωρίς να είναι τηγανητά.

Η νέα σειρά της 3αλφα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών που επιζητούν υγιεινές εναλλακτικές για snacks με εξαιρετική γεύση, για κάθε στιγμή της ημέρας και οι 4 διαφορετικές γεύσεις θα καλύψουν κάθε προτίμηση.

Τα νέα προϊόντα της 3αλφα βρίσκονται ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ, φέρνοντας τη γεύση και την ποιότητα των οσπρίων πιο κοντά στους καταναλωτές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία