BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Μέγας χορηγός στην γιορτή «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης» η Lidl Ελλάς

Η Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων παρουσίας της στην ελληνική αγορά, στήριξε την εκδήλωση «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης: Ένα κρητικό κάλεσμα σε 25 + 1 στάδια», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του γαστρονομικού θεσμού Culinary Journeys του Daios Cove στην Κρήτη.

ΔΤ_-_Η_Lidl_Ελλας_μεγας_χορηγος_της_εκδηλωσης_Ιστοριες_Ελληνικης_Γευσης_με_τον_Λευτερη_Λαζαρου_στα_Culinary_Journeys_του_Daios

9
0

Η φετινή γιορτή, σε συνεργασία με το περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής,  φιλοξένησε τον διακεκριμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος προσέφερε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, αντλώντας έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Lidl Ελλάς διέθεσε προσεκτικά επιλεγμένα, φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά από Έλληνες παραγωγούς, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να συνδέει καθημερινά τους καταναλωτές με εκλεκτά τρόφιμα και πρώτες ύλες που τιμούν την ελληνική παράδοση.

Ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου και ο πρώτος Έλληνας που απέσπασε αστέρι Michelin για την ελληνική κουζίνα, πρόσφερε στους καλεσμένους μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία. Μέσα από ένα μοναδικό μενού, βασισμένο σε 25 τοπικά προϊόντα της σειράς «Νώμα» και άλλα εκλεκτά προϊόντα της Lidl Ελλάς, ο Λευτέρης Λαζάρου ανέδειξε τη μαγεία της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης. Με πιάτα που προβάλλουν την ποιότητα και το μεράκι των Ελλήνων παραγωγών, με τους οποίους η Lidl Ελλάς συνεργάζεται διαχρονικά, οι καλεσμένοι, μαζί με τα μέλη της Διοίκησης της εταιρείας και τον πολύτιμο πρεσβευτή της Lidl Ελλάς Γιώργο Καπουτζίδη, γιόρτασαν τα 25 χρόνια της εταιρείας στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα εμπνευσμένα από τη βαθιά παράδοση της ελληνικής κουζίνας, με υλικά από 21 Έλληνες προμηθευτές που συνεργάζονται με τη Lidl Ελλάς. Η γιορτή αποτέλεσε φόρο τιμής σε αυτούς τους παραγωγούς, οι οποίοι με αφοσίωση και μεράκι δημιουργούν τρόφιμα υψηλής ποιότητας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Lidl Ελλάς για την προσφορά ποιοτικών και βιώσιμων προϊόντων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Taverna του Daios Cove, το οποίο συνδυάζει την παραδοσιακή κρητική γαστρονομία με σύγχρονες προσεγγίσεις. Η ομάδα του εστιατορίου συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της βραδιάς, προσφέροντας στους καλεσμένους μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Η Lidl Ελλάς, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της, συνεχίζει να στηρίζει την τοπική παραγωγή και να προάγει τις αξίες της βιωσιμότητας και της ποιοτικής διατροφής. Μέσω της συνεργασίας με επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων, η εταιρεία συνδέει τους πελάτες της με την πλούσια ελληνική γαστρονομική παράδοση.

*Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά ο Γιώργος Μπριλάκης - Γενικός Διευθυντής, Daios Cove | Martin Brandenburger – CEO και Πρόεδρος της Διοίκησης, Lidl Ελλάς |  Λευτέρης Λαζάρου – Σεφ | Βασιλική Αδαμίδου -  Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων & Βιωσιμότητας, Lidl Ελλάς | Ιωάννης Καρανάτσιος, Chief Commercial Officer, Lidl Ελλάς.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία