BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Nestlé μείωσε τις προοπτικές πωλήσεων και κερδών της για το έτος

Η Nestle αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις για τα έσοδα της για το σύνολο του έτους, ανακοινώνοντας μικρότερη του αναμενόμενου αύξηση των οργανικών πωλήσεων κατά το προηγούμενο εννεάμηνο. Η μεγαλύτερη εταιρεία συσκευασμένων τροφίμων στον κόσμο προσπαθεί να ανακτήσει μερίδιο της αγοράς, καθώς η αύξηση των τιμών οδήγησαν τους καταναλωτές να « απομακρυνθούν» από τα επώνυμα προϊόντα.

Nestle_2

7
0

Ειδικότερα, η Nestle ανακοίνωσε ότι η αύξηση των οργανικών πωλήσεων της για το 2024 αναμένεται περίπου στο 2%, έναντι 3% κατά τις προβλέψεις του Ιουλίου και ότι το περιθώριο λειτουργικού κέρδους από τις εμπορικές συναλλαγές θα κυμανθεί επίσης χαμηλότερα, περίπου στο 17%. Σε σχέση με το διάστημα των εννέα μηνών που μεσολάβησε, οι οργανικές πωλήσεις της Nestle αυξήθηκαν κατά 2%, χαμηλότερες από τη μέση εκτίμηση των αναλυτών που έκανε λόγο για αύξηση της τάξης του 2,5%.

«Η καταναλωτική ζήτηση έχει αποδυναμωθεί τους τελευταίους μήνες και αναμένουμε ότι το περιβάλλον ζήτησης θα παραμείνει ήπιο», δήλωσε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος Λοράν Φρεϊξέ. Η οργανική ανάπτυξη στη Βόρεια Αμερική ήταν η πιο αδύναμη, με τις πωλήσεις να συρρικνώνονται κατά 0,3%.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία