BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Hμερίδα για τη σπατάλη των τροφίμων από την Μπάρμπα Στάθης

Με στόχο την προώθηση βιώσιμων πρακτικών, καθώς και την ευαισθητοποίηση για την επισιτιστική ανασφάλεια, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διοργάνωσε ημερίδα με θέμα τη σπατάλη τροφίμων για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της.

imerida

21
0

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με εξειδικευμένα στελέχη της οργάνωσης «Μπορούμε», έναν από τους πιο επιδραστικούς φορείς στην Ελλάδα, που επικεντρώνεται στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την παροχή επισιτιστικής βοήθειας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενημερώθηκαν σχετικά με τις προκλήσεις που αφορούν τη σπατάλη τροφίμων και τον αντίκτυπο που έχει στην επισιτιστική ασφάλεια. Παρουσιάστηκαν πρακτικές συμβουλές για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στον εργασιακό χώρο, με σκοπό τη βελτίωση της διαχείρισης των τροφίμων και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεργάζεται με το «Μπορούμε» εδώ και 6 χρόνια, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενίσχυση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος μέσα από πρωτότυπες δράσεις που συνδυάζουν την αειφορία με την κοινωνική προσφορά.

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Συνιδρυτής/Διαχειριστής «Μπορούμε», δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της για το μεγάλο περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα της σπατάλης τροφίμων και να διευρύνουμε με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο την αγαστή, πολύχρονη συνεργασία μας.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία