
Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν τα προϊόντα που συμμετέχουν στο Έργο και αναλυτικότερα το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Τσουνατόλαδο» και οι Πράσινες Τσακιστές Τσουνάτες Ελιές Χανίων από την Ένωση Σελίνου, το Σκόρδο Βύσσας από τον Α.Σ.Π.Ε.Ε. Σκόρδου Βύσσας, το Πευκόμελο από το Μέλι Σίθων, ο Ξινόμαυρος Οίνος Νάουσα από το Βαένι Νάουσα και ο Ερυθρός Ξηρός Οίνος από τον Petit Οινεώνα, η Κορινθιακή Σταφίδα από την Ένωση Κιάτου, η Ρίγανη και το Τσάι του Βουνού από την Κοιν.Σ.Επ. ΒΙΟ-ΡΙΖΑ και το Ορεινό Κάστανο Κρήτης και το Αλεύρι Κριθαριού Ολικής Άλεσης από την Αναπτυξιακή Εταιρία Εννιά Χωριών Κισσάμου Α.Ε.
Όλα τα προϊόντα επισημάνθηκαν στις ετικέτες τους με το Κατοχυρωμένο από τον Πιστοποιητικό Οργανισμό GMCert Σήμα ANTIOXCERT, έφεραν Πίνακα Ανάλυσης των κύριων αντιοξειδωτικών ενώσεων και ποσοστό απώλειας κατά την ημερομηνία λήξης, καθώς και Αριθμό Πιστοποιητικού ANTIOXCERT.