Η κατηγορία TOP LOW, HIGH & FREE αφορά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις, καθώς και προϊόντα χωρίς γλουτένη (gluten-free). Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη πληροί όχι μόνο τις προϋποθέσεις του gluten-free, αλλά είναι παράλληλα και ένα CLEAN LABEL προϊόν, καθώς δεν περιέχει πρόσθετα και τεχνητά συντηρητικά και φτιάχνεται από λιγότερο από 10 φυσικά συστατικά. Ένας συνδυασμός ιδανικός τόσο για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη όσο και για όσους αναζητούν αγνές πρώτες ύλες, εξαιρετική γεύση και θρεπτική αξία σε κάθε τους γεύμα.
Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη είναι ένα καινοτόμο, νόστιμο και θρεπτικό ready-to-cook προϊόν, το οποίο ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και φυτικές ίνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® έχει βραβευτεί πολλαπλώς τόσο την Ελλάδα όσο και διεθνώς, ενώ πέρυσι είχε διακριθεί στην κατηγορία Food Innovation στα FEA Awards 2023.
«Εδώ και 60 χρόνια έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Δημιουργούμε προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα, τη γεύση, την ασφάλεια και τη διατροφική αξία, προϊόντα που αντικατοπτρίζουν το όραμά μας για βιώσιμα γεύματα που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Οι δύο νέες διακρίσεις για το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® μάς κάνουν πραγματικά περήφανους και μας παρακινούν να συνεχίσουμε, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.» δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια της Αγγελάκης ΑΕ, Έλενα Καραγιάννη, μετά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη διεθνή έκθεση τροφίμων FOOD & DRINKS by Detrop, στη HELEXPO.