Σύµφωνα µε όσα µας αναφέρουν παραγωγοί από την περιοχή, η τιµή πέρυσι ξεκίνησε στα 45-50 λεπτά και στη συνέχεια -παραδοσιακά- έπεσε στα 30 λεπτά.
Όσον αφορά την παραγωγή αναµένεται στα περσινά επίπεδα, ενώ η ποιότητα είναι πολύ καλή, δεδοµένου ότι οι καιρικές συνθήκες το προηγούµενο διάστηµα δεν προκάλεσαν ζηµιές. Σχετικά µε τις εξαγωγές, αυτές τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί, µε πρώτο προορισµό τη Ρουµανία. «Οι Ρουµάνοι, έµποροι εκτός του ότι δίνουν καλές τιµές πληρώνουν αµέσως», σηµειώνει στην Agrenda ο παραγωγός από την Αργολίδα Τάκης ∆ωρής.