BACK TO
TOP
Εμπορεύματα

Αιτήσεις για εξαγωγή ακτινιδίων σε Κίνα, Ν. Κορέα, Ταϊλάνδη ως 31 Μαΐου

Μέχρι τις 31 Μαΐου καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις για φυτοϋγειονομική πιστοποίηση οι εξαγωγικοί φορείς που θέλουν να προωθήσουν νωπούς καρπούς ακτινιδίων κατά την εξαγωγική περίοδο 2024-2025, στην Κίνα, στη Νότια Κορέα και στην Ταϊλάνδη.

eksagwges-aktinidion-asia

38
0

Οι αιτήσεις και τα συνημμένα σε αυτές δικαιολογητικά τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τους, υποβάλλονται σε έντυπη και επεξεργάσιμη ηλεκτρονική μορφή (word.docx) στην Δ/νση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής σύμφωνα με τα υποδείγματα του παραρτήματος I των αντίστοιχων υπουργικών αποφάσεων που αναφέρονται παρακάτω. Ειδικά για την καταγραφή των στοιχείων του παραρτήματος Ι που αφορούν τα στοιχεία της εξαγωγικής επιχείρησης που εισάγονται στο μητρώο: i) Τα στοιχεία του εξαγωγέα νωπών καρπών ακτινιδίων, ii) Τα στοιχεία του συσκευαστηρίου, του αποθηκευτικού χώρου και του θαλάμου ψυχρής μεταχείρισης iii) Tις εταιρίες που διενεργούν την ψυχρή μεταχείριση κατά την διαμετακόμιση και iv)Τα στοιχεία των οπωρώνων (αγροτεμαχίων) των νωπών καρπών ακτινιδίων, παρακαλούνται οι εξαγωγικοί φορείς να χρησιμοποιούν τις αντίστοιχες φόρμες –υποδείγματα.

  • ΥΑ αριθμ. 5540/149383(ΦΕΚ Β' 2396/17.06.2020): Καθορισμός των λεπτομερειών φυτοϋγειονομικής πιστοποίησης για την εξαγωγή στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, ελληνικών νωπών καρπών ακτινιδίων. · ΥΑ αριθμ. 5543/149527(ΦΕΚ Β' 2372/16.06.2020): Καθορισμός των λεπτομερειών φυτοϋγειονομικής πιστοποίησης για την εξαγωγή στη Δημοκρατία της Κορέας (Νότια Κορέα) ελληνικών νωπών καρπών ακτινιδίων.
  • ΥΑ αριθμ. 5539/149381(ΦΕΚ Β' 2373/16.06.2020): Καθορισμός των λεπτομερειών φυτοϋγειονομικής πιστοποίησης για την εξαγωγή στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης ελληνικών νωπών καρπών ακτινιδίων.
  • Υπόδειγμα συγκεντρωτικής καταγραφής στοιχείων μητρώου εξαγωγική επισχείρησης - εξαγωγή φρέσκων φρούτων ακτινιδίων στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας Υπόδειγμα συγκεντρωτικής καταγραφής στοιχείων μητρώου εξαγωγικής επιχείρησης - εξαγωγή φρέσκων φρούτων ακτινιδίων στη Δημοκρατία της Κορέας
  • Υπόδειγμα συγκεντρωτικής καταγραφής στοιχείων μητρώου εξαγωγικής επιχείρησης - εξαγωγή φρέσκων φρούτων ακτινιδίων στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία