Τους 40.000 τόνους κατά µέσο όρο άγγιξε η παραγωγή αµυγδάλου τα τελευταία 5 χρόνια στη Μάλαγα της Ισπανίας µόνο από τον συνεταιρισµό Almensur. Με µέσο όρο παραγωγής 21.000 τόνους τα 5 τελευταία χρόνια, η επαρχία της Γρανάδα είναι ο κορυφαίος παραγωγός αµυγδάλων στην περιφέρεια, και ακολουθεί η Αλµερία (11.000 τόνους), και η Μάλαγα (3.000 τόνους).
Η Ανδαλουσία έχει τη µεγαλύτερη παραγωγή στην Ισπανία, και ακολουθούν η Αραγονία και η Μούρθια. Ο συνεταιρισµός απασχολεί 50 ανθρώπους και έχει 15 εκατ. ευρώ τζίρο και το 70% της παραγωγής προορίζεται για εξαγωγές.
Η Ανδαλουσία έχει τη µεγαλύτερη παραγωγή στην Ισπανία, και ακολουθούν η Αραγονία και η Μούρθια. Ο συνεταιρισµός απασχολεί 50 ανθρώπους και έχει 15 εκατ. ευρώ τζίρο και το 70% της παραγωγής προορίζεται για εξαγωγές.