BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι εγγραφές για την 13η Zootechnia 2025

Η 13η διοργάνωση της Zootechnia ξεκίνησε να προετοιμάζεται δυναμικά για να πραγματοποιηθεί 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2025, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ - HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Zootechnia2024

62
0

Με πλήθος παράλληλων συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων και στόχο την ενημέρωση και προσέλκυση επισκεπτών απ’ όλη τη χώρα, θα υλοποιηθεί ευρύ πρόγραμμα προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα,  για τη διεύρυνση του εμπορικού χαρακτήρα της έκθεσης, θα προσκληθούν εμπορικοί επισκέπτες από στοχευμένες χώρες ενδιαφέροντος με σκοπό την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών συναντήσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του 2025 όπως τιμές, κατανομή εκθεμάτων ανά περίπτερων και παράλληλες εκδηλώσεις ξεφυλλίστε το Exhibitor’s kit:  ΕΔΩ

Σημαντική ενημέρωση!

Η κατανομή των εκθεμάτων ανά περίπτερο, όπως και οι προσχεδιασμένοι εκθεσιακοί χώροι παραμένουν ίδιοι με αυτούς της προηγούμενης διοργάνωσης, πλην κάποιων εξαιρέσεων όπου προέκυψαν αλλαγές λόγω τεχνικών αναγκών.

Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:

  • Περ. 3: Ζώα Παραγωγής
  • Περ. 5: PET FESTIVAL
  • Περ. 2, 17: Σαλόνι Αλόγου
  • Περ. 7, 8, 9, 10: Ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, εργαλεία, υπηρεσίες
  • Περ. 12, 13, 15 : Μηχανήματα & εξοπλισμοί μονάδων  
  • Περ. 16: Ζωοτροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, εργαλεία, Μηχανήματα & εξοπλισμοί μονάδων

Για την έγκαιρη και έγκυρη εγγραφή σας στην 13η Zootechnia 2025, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Δείτε την κάτοψη του περιπτέρου, ΕΔΩ (σε περίπτωση διαφωνίας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Έκθεσης)
  • Συμπληρώστε και υποβάλετε την ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής, τα Εκθέματα, τους Οίκους ΕΔΩ (υποχρεωτική διαδικασία)
  • Καταβάλετε την προκαταβολή που σας αντιστοιχεί βάσει συμμετοχής για την οριστική δέσμευση του χώρου σας  (Βλ. τρόπους πληρωμής στη Δήλωση Συμμετοχής)

Συνιστούμε επίσης την προσοχή σας!

Σημειώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η παρουσίαση εκθεμάτων, όπως ελκυστήρες, μηχανήματα κατεργασίας εδάφους κλπ , καθώς και εκθέματα που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο εκθεμάτων της ZOOTECHNIA και δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της έκθεσης

Σημειώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η παρουσίαση εκθεμάτων, όπως κτηνοτροφικά μηχανήματα και εφόδια, διότι αποτελούν αντικείμενο της έκθεσης Zootechnia, καθώς και εκθέματα που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο εκθεμάτων της Agrotica και δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της έκθεσης.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συμμετοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία