BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Εμπειρίες γευσιγνωσίας και ψυχαγωγίας στους αμπελώνες της Οινοποιίας Ψαρούλη

Η οινοποιία Ψαρούλη στη Βασιλάδα Μεσσηνίας δημιούργησε μια σειρά από εκδηλώσεις ‘’Open doors’’ , όπου οι επισκέπτες θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας και ψυχαγωγίας. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για το κρασί και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές που θα σας ενθουσιάσουν.

ekdhlwseis-psaroulhs

15
0

Σε καθημερινή βάση διοργανώνουμε γευστικές δοκιμές κρασιών για μικρούς και μεγάλους οινόφιλους που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις γευστικές νότες αυτού του μοναδικού ποτού. Καθώς προσφέρουμε μια ευέλικτη εμπειρία για γκρουπ.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου ο Αμπελώνας της Οινοποιίας Ψαρούλη φιλοξένησε μια μοναδική εκδήλωση sold out με ζωντανή μοuσική σαξοφώνου όπου συγκέντρωσε επισκέπτες από Αθήνα, Μεσσηνία, Γερμανία , Γαλλία, Αγγλία ακόμα και από χώρες τις Αφρικής. Η νύχτα γέμισε με ρυθμό, μελωδίες και γεύσεις, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη μαγεία.

Οι φίλοι του κρασιού και της μουσικής ενθουσιαστήκαν με τις ποικιλίες των κρασιών μας της οινοποιίας Ψαρούλη σε συνδυασμό με μεσσηνιακά προϊόντα. Κάθε ετικέτα κρασιού που παρουσιάσαμε αποκάλυψε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, ενώ η μελωδία της μουσικής δημιουργήσε μια ατμόσφαιρα ονειρική και επιβλητική.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου η οινοποιία θα δημιουργήσει ένα μοναδικό γαστρονομικό και κινηματογραφικό ταξίδι όπου η Γαλλική Τέχνη του Σινεμά συναντά τη γεύση του κρασιού.

Σε αυτή την ειδική εκδήλωση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια γαλλική ταινία από τον ανοιχτό ουρανό, ενώ ταυτόχρονα το οινοποιείο θα σερβίρει τα εκλεκτά κρασιά του τα οποία θα αναδείξουν τις γευστικές εκφάνσεις κάθε πλάνου.

Το κοινό θα μπορεί να αφεθεί στον μαγικό κόσμο της κινηματογραφικής τέχνης, ανακαλύπτοντας νέες συγκινήσεις και νέες ιστορίες. Θα απολαύσει τα στοιχεία της γαλλικής κουλτούρας μέσα από την οθόνη ενώ θα δοκιμάζει τη γεύση των επιλεγμένων οίνων της οινοποιίας που θα συνοδεύονται με Μεσσηνιακά τοπικά εδέσματα.

Η Οινοποιία Ψαρούλη συνεχίζει αφοσιωμένα στην προώθηση του οινοτουρισμού στη Μεσσηνία και υπόσχεται να δημιουργήσει καινοτόμες εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν τους οινόφιλους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία