BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Μεγάλη γιορτή της μπύρας το 7ο επεισόδιο του Thessaloniki Beer Festival

Για 7η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί φέτος το Thessaloniki Beer Festival, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ TIF Helexpo στην Θεσσαλονίκη.

Thessaloniki_Beer_Festival_2024

19
0
Η μεγάλη αυτή γιορτή της μπύρας, για ακόμα μία χρονιά θα ζωντανέψει με πρωτοβουλία της Soulfood Thessaloniki, σε συνεργασία με τη Hoppy Pub και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 29 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Πλήθος επιλογών για όλους τους παρευρισκόμενου

Ως ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπύρας εν Ελλάδι, στα πλαίσια της εκδήλωσης τον χώρο της ΔΕΘ θα κοσμήσουν περισσότερα από 30 διαφορετικά περίπτερα με ζυθοποιίες τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή χώρο, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν από τουλάχιστον 150 διαφορετικά labels. Φυσικά, όσοι επισκεφθούν το Thessaloniki BeerFestival θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και κάποια από τα πλέον αγαπημένα Street Foods, με μεγάλη ποικιλία επιλογών μεταξύ hot dog, burger, fried chicken και πολλών ακόμα συνοδευτικών φαγητών.

Ζωντανή μουσική για την μέγιστη δυνατή απόλαυση

Κάθε μέρα του φεστιβαλ, στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ζωντανή μουσική με αγαπημένα ονόματα του Ελληνικού κοινού. Αναλυτικότερα το μουσικό πρόγραμμα του Thessaloniki Beer Festivalέχει ως εξής

Πέμπτη 29 Αυγούστου: Nightstalker, Naxatra

Παρασκευή 30 Αυγούστου: ΧΑΤ ΤΡΙΚ, (εκκρεμεί ανακοίνωση

Σάββατο 31 Αυγούστου: VODKA JUNIORS, 63Hig

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου: MIKPO, Dina Summe

Καθ’ όλη την διάρκεια του festival, οι πόρτες του προαυλίου της ΔΕΘ θα είναι ανοικτές από τις 17:00 έως και τις 00:00. Εισιτήρια για το Thessaloniki Beer Festival 2024 είναι διαθέσιμα από την πλατφόρμα more.com και η τιμή για κάθε μέρα ξεκινάει από τα 5 ευρώ. Στον χώρο θα υπάρχει πρόσβαση σε τουαλέτες για ΑμεΑ, έξοδοι κινδύνου ενώ θα επιτρέπεται ελεύθερη πρόσβαση και για σκύλους οδηγούς. Τέλος, θα υπάρχει διαθέσιμο parking, αλλά και θέσεις καθήμενων.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία