BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Στα Ιωάννινα 12 Οκτωβρίου το 2ο συνέδριο ΣΕΒΕΚ για τις προκλήσεις της βιομηχανίας κρέατος

Ευελπιστώντας να καλύψει ένα μεγάλο μέρος από τα τρέχοντα και επίκαιρα θέματα του τομέα κρέατος, με έμφαση στην Βιομηχανία κρέατος, παρασκευασμάτων και προϊόντων αυτού, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, διοργανώνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 (από 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ.) στο ξενοδοχείο , Ιωάννινα, το 2ο Συνέδριό του με τίτλο: “Η Βιομηχανία κρέατος σε ένα απαιτητικό αύριο. Τάσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης».

sevek-ekdhlwsh

8
0

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα αναπτυχθεί σε 5 πάνελ συζήτησης, στα οποία συμμετέχουν τεχνοκράτες, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι συναρμόδιων φορέων και επιχειρηματίες ως ακολούθως:

  • Η υπεραξία του κρέατος και η συμβολή της βιομηχανίας του στην ελληνική οικονομία
  • Κρέας, πρωτογενής τομέας, βιομηχανία μεταποίησης κρέατος και περιβάλλον, αειφορία και βιωσιμότητα
  • Η διασφάλιση ποιότητας, η καινοτομία και οι σύγχρονες τεχνολογίες στην παραγωγική διαδικασία
  • Διατροφική αξία & Γαστρονομία κρέατος. Συσκευασία και επισήμανση προϊόντων κρέατος
  • Εργαλεία χρηματοδότησης, συμβουλευτική για την ενίσχυση της βιομηχανίας και τάσεις.

Την υφιστάμενη κατάσταση στη μεταποίηση και βιομηχανία του τομέα καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης της, θα παρουσιάσει στην εισαγωγική του ομιλία ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕΚ Δρ. Στέλιος Σκαρίμπας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων (ΥπΑΑΤ, Δνση Κτηνιατρικής, ΕΦΕΤ, ΕΔΟΤΟΚΚ, ΕΔΟΠΤ) και εκπρόσωποι από την Ε.Ε (-, ).

Το Συνέδριο απευθύνεται σε εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες, κτηνοτρόφους, εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων και κοινωνικών φορέων,  κυβερνητικούς αξιωματούχους, στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, προμηθευτές πρώτων και βοηθητικών υλών, πανεπιστημιακούς, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στόχοι της διοργάνωσης είναι, μεταξύ άλλων:

  • Η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων του κλάδου σχετικά με τις τεχνολογικές και νομοθετικές εξελίξεις.
  • Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τη διατροφική αξία των παρασκευασμάτων και των προϊόντων με βάση το κρέας, τη σημασία του τομέα για την εθνική οικονομία κλπ.
  • Η παρουσίαση της αναπτυξιακής δυναμικής του κλάδου και του τομέα κρέατος.
  • Η ευαισθητοποίηση των αρμοδίων κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Επιστήμονες και ακαδημαϊκοί που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τις καινοτόμες έρευνες και τα αποτελέσματά τους, μπορούν να απευθυνθούν στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία