BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ανοιχτές εγγραφές έως 30 Αυγούστου για συμμετοχή στη SIAL Paris 2024

Εδώ και 60 χρόνια, η SIAL Paris, η κορυφαία παγκόσμια έκθεση καινοτομίας στον τoμέα των τροφίμων και ποτών συγκεντρώνει επαγγελματίες από όλο τον κόσμο γύρω από θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή.

00019_FOUCHA_MUYARD_DHERINES-1-scaled

56
0
Πιστή στο DNA της, η SIAL ήταν πάντα ένας τόπος συναντήσεων και ανταλλαγών, μια έκθεση όπου το μοίρασμα, η ευχαρίστηση και η ενέργεια τίθενται στην υπηρεσία της επιχειρηματικότητας, και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο το 2024 με ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο ώστε να κάνει την εμπειρία SIAL ακόμα πιο μοναδική και ζωντανή. 



Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης και οι καινοτομίες

SIAL Summits // ΝΕΟ  

Με αφορμή τα 60 χρόνια Sial Paris, για πρώτη φορά φέτος, η Sial Paris διοργανώνει τα “Sial Summits, μια σειρά συνεδρίων με διεθνούς φήμης ομιλητές, οι οποίοι θα εξετάσουν τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τη βιομηχανία με στόχο την κατάρτιση συγκεκριμένων λύσεων για τις προκλήσεις του αύριο.

Οι 4 βασικές θεματικές θα είναι:

  • Εφοδιαστική αλυσίδα
  • CSR
  • ΑΙ – Foodtech
  • Αφρική

 

SIAL For Change // ΝΕΟ 

Η ανάδειξη στρατηγικών αιχμής σε θέματα που σχετίζονται με την CSR, η ενίσχυση μιας συλλογικής προσπάθειας και η προώθηση μιας θετικής άποψης για την αλλαγή, είναι το πνεύμα του νέου διαγωνισμού SIAL for Change, που παρουσιάζει η SIAL με την ευκαιρία των 60 χρόνων παρουσίας της. Πέρα από τα προϊόντα και τις καινοτομίες, αυτό το βραβείο εξετάζει τις συνολικές προσπάθειες των εκθετών, οι οποίοι πρέπει να αποδείξουν τη δέσμευσή τους μέσω ενός ειδικού φακέλου υποψηφιότητας (διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της SIAL Paris). Οι καλύτερες πρωτοβουλίες θα βραβευτούν στην έκθεση κατά τη διάρκεια μιας τελετής, ενώ θα παρουσιαστούν σε μια ειδική διαδρομή επίσκεψης.


SIAL INNOVATION

Η SIAL Innovation είναι ένα παγκόσμιο παρατηρητήριο καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων, που προτείνεται σε συνεργασία με την Protéines XTC, το οποίο αναλύει κάθε 2 χρόνια χιλιάδες υποψηφιότητες που υποβάλλονται από τους εκθέτες της έκθεσης.

Η SIAL επιβραβεύει αυτές τις καινοτομίες μέσω είκοσι θεματικών βραβείων, απονεμόμενων ανά τομέα (γαλακτοκομικά προϊόντα, θαλασσινά, κατεψυγμένα τρόφιμα, εστίαση κλπ.), καθώς και ειδικών βραβείων όπως το Βραβείο Own the Change (CSR), το Βραβείο startup και το Βραβείο Κοινού, για το οποίο το οικοσύστημα της SIAL Paris καλείται να ψηφίσει πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η έκδοση του 2024 θα χαρακτηριστεί από 4 νέα ειδικά βραβεία: ένα Βραβείο 60 χρόνων που θα επιβραβεύσει την καλύτερη καινοτομία μεταξύ όλων των νικητών του διαγωνισμού από τη δημιουργία του, ένα Βραβείο Top 3 χωρών με το βάθρο των εθνών που έχουν προτείνει τα περισσότερα καινοτόμα προϊόντα, ένα Βραβείο Αφρικής καθώς και ένα Βραβείο Concept για τις καινοτομίες early stage.

Τα πολυαναμενόμενα Μεγάλα Βραβεία SIAL Innovation Χάλκινο, Ασημένιο και Χρυσό θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, ένα αδιαμφισβήτητο ραντεβού της έκθεσης! Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 από τις 16:00 έως τις 18:00 στη σκηνή των SIAL Talks Hall 5a.

ΝΕΟ!
Για πρώτη φορά, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν προϊόντα από την επιλογή SIAL Innovation σε έναν νέο χώρο: SIAL Taste.

 

SIAL Innovation, υπάρχει ακόμα χρόνος για να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας !

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές μέχρι τις 30 Αυγούστου 2024. Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο SIAL Paris Innovation

Η SIAL STARTUP ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!

Μετά την πρώτη επιτυχημένη έκδοση το 2022, η ενότητα SIAL Startup κερδίζει δυναμική με έναν διευρυμένο χώρο για να φιλοξενήσει τις νέες startups της παγκόσμιας foodtech που διαμορφώνουν το μέλλον της διατροφής μας. Εταιρείες με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα που αλλάζουν τα δεδομένα και για τις οποίες η έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας.

Η SIAL Paris προσφέρει στις startups τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους στη σκηνή του SIAL Pitch, στην καρδιά της ενότητας SIAL Startup. Μια ευκαιρία για αυτές τις νέες επιχειρήσεις να προσελκύσουν την προσοχή των επενδυτών, να ενισχύσουν τη δραστηριότητά τους και να πείσουν για την δυνατότητα ανάπτυξής τους.

ΝΕΟ! Για πρώτη φορά φέτος, έργα σε πρώιμη φάση θα εκτεθούν επίσης στη SIAL Startup.

Η SIAL Paris 2024 υπόσχεται μια ιστορική διοργάνωση, εορτάζοντας 60 χρόνια καινοτομίας, ποικιλομορφίας και αριστείας στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων.

Αποκτήστε την κάρτα εισόδου σας εδώ


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία