BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Ανοίγει τις πύλες της η 27η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών στις 11-14 Σεπτεμβρίου

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 20.00 στον χώρο του δημοτικού καταστήματος Φερών θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 27ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου.

IMG_7212-1-768x387

12
0

Εκτός από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, φέτος στα εγκαίνια θα παραβρεθούν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιος Σταμενίτης και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Στρατάκος.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών που και φέτος έχει πληρότητα 100% σε εκθέτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996. Η έκθεση δεν είναι μόνο ένας χώρος παρουσίασης καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων, αλλά και μια ευκαιρία για τους αγρότες μας να ανταλλάξουν εμπειρίες, να γνωρίσουν νέες πρακτικές και να ενισχύσουν τη συνεργασία τους, με βασικό στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και την ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Η έκθεση που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος "πόλο έλξης" και να κατακλυστεί από αγρότες, κτηνοτρόφους, αλλά και πολίτες από ολόκληρο τον νομό Έβρου και την ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία