BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

H 21η Γιορτή Αμυγδάλου έρχεται στο Συκούριο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Περισσεύει το μεράκι και η καλή διάθεση στο Στέκι του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου, όπου προετοιμάζεται η 21η Γιορτή Αμυγδάλου.

giorth-amugdalou

42
1

Γλυκιές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες της Γιορτής το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου όπου το αμύγδαλο Συκουρίου με την υψηλότερη διατροφική αξία σε σχέση με τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα της χώρας μας, έχει την τιμητική του.

Η Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου και ο Σύλλογος Γυναικών σας περιμένουν …

Η Γιορτή τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών (Αντιδημαρχεία Πολιτισμού). Στις εκδηλώσεις συμμετέχει και το ΚΕΘΕΑ με ενημέρωση για τις εξαρτήσεις και με παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

17-09-2024 21:12Ισμήνη Κουτσάκη

Πολύ εξαιρετικοί χαιρετισμοί Για όλες τις ανάγκες βοήθειάς σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο Απλά ελάτε σε επαφή. ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ Και δεν θα απογοητευτείτε. Με αυτή την υπέροχη γυναίκα ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΙΥ Έλαβα δάνειο 50.000 € Ονομάζομαι Ισμήνη Κουτσάκη, είμαι αγρότης. Είναι μια καλόκαρδη γυναίκα που σέβεται πάντα τις υποχρεώσεις της. Είναι μια γυναίκα του λόγου της, και ευχαριστώ πολύ τον Θεό μου που τον έβαλα στο δρόμο μου. Πάντα θα τον ευχαριστώ για όλα. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση: koutsakiismini88@gmail.com Ή επικοινωνήστε με τον ίδιο τον δανειστή στη διεύθυνση: sofia070177@gmail.com Εάν δεν χρειάζεστε δάνειο Μπορείτε να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τα αδέρφια σας, τους φίλους σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία