BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση εις μνήμην του καθηγητή Λεωνίδα Λουλούδη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο του καθηγητή Λεωνίδα Λουλούδη, το Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών- Αγροτικών Συστημάτων – Αγροτικής Κοινωνιολογίας, το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνουν εις μνήμην του την «Εκδήλωση μνήμης για το Λεωνίδα Λουλούδη δέκα χρόνια από το θάνατο του» την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

2312132_2

14
0

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρευρίσκονται μέλη της επιστημονικής κοινότητας που στο παρελθόν έχουν υπάρξει συνάδελφοι, μαθητές ή φίλοι του Λεωνίδα Λουλούδη και θα σταθούν στην συμβολή του αποθανόντα καθηγητή στον επιστημονικό χώρο πάνω στα θέματα που εξέταζε καθόλη την διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας. Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να αναδείξουν την προσωπικότητα του δίνοντας έμφαση στις σημαντικές και πολύμορφες κοινωνικές του δραστηριότητες.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 9:00 και η τελευταία από τις τέσσερις συνεδρίες είναι προγραμματισμένη για της 15:30. Παρακάτω επισυνάπτεται αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία