BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το διεθνές εκθεσιακό γεγονός φρέσκων φρούτων & λαχανικών FRESKON 2025

Η Freskon 2025, η κορυφαία διεθνής έκθεση φρούτων και λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης για παραγωγούς, μεγάλες αλυσίδες λιανικής και ηγέτιδες εταιρείες μηχανημάτων και υπηρεσιών τυποποίησης. Η στρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης καθιστά την έκθεση τον απόλυτο προορισμό για επιχειρηματικές συνεργασίες και δικτύωση σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από ταχεία ανάπτυξη και πλούσια αγροτική παράδοση.

freskon-2025

10
0

Στρατηγικά Πλεονεκτήματα

Στρατηγική Τοποθεσία

Η Θεσσαλονίκη, με τη γεωγραφική της θέση, στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, προσφέρει το έδαφος στους εκθέτες να δικτυωθούν με βασικούς παίκτες της αγοράς.

Διεθνής Συνεργασία

Η Freskon προωθεί την ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων πρακτικών μέσω των παράλληλων εκδηλώσεων και συνεδρίων της, ενισχύοντας τη διεθνή συνεργασία και τη δικτύωση μεταξύ παραγωγών, εμπόρων και λιανεμπόρων.

Πολύτιμες Επαφές

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αγοραστών από μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εμπορικές επιχειρήσεις, η Freskon παρέχει μοναδικές ευκαιρίες για τη σύναψη προσοδοφόρων συνεργασιών και την επέκταση της αγοράς.

Καινοτομία και Τεχνολογία

Η έκθεση αναδεικνύει τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον τομέα της παραγωγής, συσκευασίας και διανομής φρέσκων προϊόντων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Γιατί να Γίνετε Εκθέτης στη Freskon;

Μέγιστη Προβολή: Παρουσιάστε τα προϊόντα σας σε ένα πολυποίκιλο και διεθνές κοινό. Η Freskon προσελκύει κορυφαίους παίκτες της βιομηχανίας των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων παραγωγών και μεγάλων λιανεμπόρων από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Στρατηγικές Ευκαιρίες Δικτύωσης: Ελάτε σε επαφή άμεσα με υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από κορυφαίες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εμπορικές επιχειρήσεις. Δημιουργήστε πολύτιμες σχέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε προσοδοφόρες επιχειρηματικές συνεργασίες και να επεκτείνουν την αγορά σας.

Πρόσβαση στις Διεθνείς Αγορές: Η στρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης λειτουργεί ως πύλη προς την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Τοποθετήστε την επωνυμία σας στο προσκήνιο αυτής της δυναμικής περιοχής και αξιοποιήστε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Εγγυημένη Επιτυχία: Αξιοποιήστε το momentum της Freskon, η οποία το 2024 κατέγραψε αύξηση επισκεπτών κατά 58% και αύξηση διεθνών συμμετοχών κατά 37,5%. Λάβετε μέρος σε ένα γεγονός που προσφέρει σταθερά εξαιρετικές επιχειρηματικές δυνατότητες και έκθεση στην αγορά.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη: Από τους ειδικούς εκθεσιακούς χώρους έως το στοχευμένο πρόγραμμα Hosted Buyers και τις ειδικές ενέργειες μάρκετινγκ, η Freskon παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για να διασφαλίσει ότι η συμμετοχή σας θα είναι επιτυχής και με μεγάλο αντίκτυπο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία