Η ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 έως τις 14.30 στο STAGE 2 / HALL 2 του εκθεσιακού κέντρου και το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
- 12.00-12.20: Προσέλευση – Χαιρετισμοί
- 12.20-14.30: Θεματικές ενότητες:
- Νέες τάσεις και καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος
- Παραγωγή και βιώσιμη ανάπτυξη – Επιρροή των υλικών συσκευασίας.
- 4η Βιομηχανική επανάσταση -τεχνητή νοημοσύνη πως επηρεάζουν την παραγωγή προϊόντων κρέατος.
- Επίκαιρη Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το κρέας
- Αναλύσεις ως εργαλείο ποιότητας ασφάλειας
Συμμετέχοντες ομιλητές
Στην ημερίδα της ΠΕΤΕΤ θα δώσουν το «παρών» οι παρακάτω:
- Αθανάσιος Μπλάνας, Κτηνίατρος, Επικεφαλής επιθεωρητής EUROCERT
- Σπυρίδων Μάρκος, Βιολόγος – Βιοτεχνολόγος Τροφίμων MSc Sales & Key Account Manager, QACS Labs
- Γκαγκόμοιρος Απόστολος, Xημικός, διευθυντής λειτουργίας Tsakalidis Analysis & Testing
- Σοφία Τσάκωνα, Γεωπόνος Τεχνολόγος τροφίμων, Q Advisors
- Δημήτριος Γεωργαντέλης, Χημικός – Διδάκτωρ κτηνιατρικής σχολής Α.Π.Θ., Τεχνικός σύμβουλος και μέλος της Διοίκησης της εταιρείας Πασσιάς ΑΒΕΕ.
Την εκδήλωση θα συντονίζει η Έφη Γκαντή, Τεχνολόγος τροφίμων, ΝΙΚΑΣ Α.Ε.
Σημειώνεται πως η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.