BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Σχεδόν έφτασε η SIAL PARIS, το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τη βιομηχανία τροφίμων

Σε 3 μέρες η SIAL PARIS, το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τη βιομηχανία τροφίμων, ανοίγει ξανά τις πύλες της και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της!

sial-paris-2024_2

39
1

Η SIAL Innovation αποτελεί ένα παγκόσμιο παρατηρητήριο καινοτομίας τροφίμων, το οποίο σε συνεργασία με την ProtéinesXTC, αναλύει κάθε δύο χρόνια, πολλές χιλιάδες υποψηφιότητες που υποβάλλονται από τους εκθέτες της έκθεσης.

Σε όλο τον κόσμο, οι επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων προσαρμόζονται στις τρέχουσες προκλήσεις και τις προσδοκίες των καταναλωτών, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα που είναι πιο υγιεινά και περιλαμβάνουν νέα συστατικά και συσκευασίες.

Η SIAL Paris επιβραβεύει αυτές τις καινοτομίες μέσω περίπου είκοσι θεματικών βραβείων, που απονέμονται ανά κατηγορία (γαλακτοκομικά, θαλασσινά, κατεψυγμένα κ.λπ.), καθώς και ειδικών βραβείων όπως το Βραβείο Own the Change (CSR), το Βραβείο Start-up και το Βραβείο του Κοινού, για το οποίο το οικοσύστημα της SIAL Paris προσκαλείται να ψηφίσει πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η έκδοση του 2024 φέρνει νέα ειδικά βραβεία, όπως το Βραβείο Top 3 χωρών, το οποίο θα απονέμεται στις χώρες που θα προτείνουν τα περισσότερα καινοτόμα προϊόντα, καθώς και ένα Βραβείο Αφρικής.

Ως προπομπός των τάσεων, η SIAL Paris προσφέρει στους επισκέπτες της μια μοναδική ευκαιρία να δουν το μέλλον της παγκόσμιας διατροφής, με έναν ειδικά αφιερωμένο χώρο στην έκθεση που παρουσιάζει προϊόντα από την επιλογή SIAL Innovation.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟ 2024

Ποιότητα και ποσότητα: το βιταμινούχο κοκτέιλ που ετοίμασαν οι συμμετέχοντες στον Μεγάλο Διαγωνισμό SIAL Innovation 2024 αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δυναμική της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων και την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις προσδοκίες του κοινού.

Η αλληλουχία των κρίσεων που άρχισε με την πανδημία COVID-19, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να ακολουθεί και, τέλος, τον πληθωρισμό, έχει αλλάξει την κατεύθυνση της καινοτομίας. Ενώ για σχεδόν 15 χρόνια η καινοτομία επικεντρωνόταν σε θέματα υγείας, φυσικότητας και ηθικής, τώρα καλείται να ανταποκριθεί σε μια επιτακτική ανάγκη για ανακούφιση.

Η έννοια της «βιώσιμης απόλαυσης» αρχίζει να διαφαίνεται, συνδυάζοντας την ελαφρότητα με τις απαιτήσεις για οικολογία και ευημερία. Αυτή η πρόκληση φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να την αποδεχτούν οι φορείς της αγοράς. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν αυτό το πολύχρωμο περιβάλλον: πάνω από 2000 νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν από τους εκθέτες στην SIAL Innovation για αυτή την έκδοση, προγραμματίζοντας ένα μέλλον πιο πράσινο και γεμάτο απόλαυση.

«Η επιβράδυνση της καινοτομίας που παρατηρήθηκε το 2022, λόγω του κλίματος αβεβαιότητας της εποχής, φαίνεται να έχει παρέλθει. Σε όλο τον κόσμο, οι επιχειρήσεις έχουν επανέλθει στη διαδικασία λανσαρίσματος προϊόντων πέρυσι και το 2024. Παρατηρείται μια σαφής στροφή προς πιο ελαφρές αξίες απόλαυσης, που ίσως είναι λιγότερο ενοχλητικές από τις τελευταίες 15 χρονιές.» — Xavier Terlet, Ειδικός, Νέες Τάσεις & Καινοτομία, ProtéinesXTC

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ SIAL INNOVATION

Τα πολυαναμενόμενα Βραβεία SIAL Innovation Χρυσού, Αργυρού και Χάλκινου, καθώς και το Βραβείο του Κοινού και το Βραβείο Top 3 Χωρών, θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, κορυφαίο γεγονός για την έκθεση!

Ημερομηνία: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
Ώρα: 16:00 - 18:00
Τοποθεσία: Στη σκηνή των SIAL Talks, Hall 5A

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ SIAL PARIS

Διοργανωμένη από την Comexposium, η SIAL Paris αποτελεί την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων στον κόσμο, με 7.500 εκθέτες και 400.000 προϊόντα. Ως καθοριστικός παράγοντας στην επιχειρηματικότητα, προσφέρει κάθε δύο χρόνια μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις και ευκαιρίες.

  • 75% των εμπορικών επισκεπτών να είναι διεθνείς επισκέπτες
  • 500 εκθέτες από 130 χώρες
  • 83% των αγοραστών προβαίνουν σε συμφωνίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης ή μετά την έκθεση.
  • 9/10 επισκέπτες θεωρούν τη SIAL στρατηγικής σημασίας για τις εταιρείες τους.

Η εκδήλωση είναι μέρος του SIAL Network, του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου εκθέσεων που είναι αφιερωμένο στα τρόφιμα και τα ποτά. Μέσω έντεκα τακτικών εκθέσεων (SIAL Paris, SIAL Καναδάς σε Μόντρεαλ και Τορόντο, SIAL Κίνα σε Σαγκάη και Σενζέν, SIAL Interfood στην Ιάκάρτα, SIAL Ινδία στη Νέα Δέλχη, Food & Drinks Malaysia by SIAL στην Κουάλα Λουμπούρ, Gourmet Selection by SIAL, Salon du Fromage et des Produits Laitiers και Djazagro στην Αλγερία), συγκεντρώνει 17.000 εκθέτες και 700.000 επαγγελματίες από 205 χώρες.

Σε 3 ημέρες η SIAL Paris ανοίγει και πάλι τις πύλες της, από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, με μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα γιορτάσει τα 60 χρόνια της έκθεσης.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι στον τομέα τροφίμων του αύριο.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ.  

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία