Το 8ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia και θα διαρκέσει το τριήμερο 31 Ιανουαρίου, 1 & 2 Φεβρουαρίου 2025.
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη όλου του σύγχρονου επιστημονικού και εφαρμόσιμου προβληματισμού γύρω από την πρωτογενή παραγωγή, την μεταποίηση / επεξεργασία κρέατος, την διακίνηση και διάθεση στον καταναλωτή, τον επίσημο έλεγχο / πιστοποίηση, την τρέχουσα νομοθεσία, τις εφαρμοσμένες πολιτικές και τεχνικές για τον τομέα του κρέατος.
Η διοργάνωση γίνεται από το περιοδικό Meat News μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή και διευθύνεται από Επιστημονική Επιτροπή που καλύπτει όλα τα σχετικά γνωστικά αντικείμενα.
Καλούμε όλους τους επιστήμονες που έχουν ως αντικείμενό τους το κρέας και τα προϊόντα του, τους κρατικούς φορείς, τα σχετικά Τμήματα και τις Σχολές των ελληνικών Πανεπιστημίων, τις επιχειρήσεις τροφίμων, να αγκαλιάσουν το θεσμό του Συνεδρίου και να τον αξιοποιήσουν για τις ερευνητικές και εργαστηριακές παρουσιάσεις τους.
Σύντομα θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση του Συνεδρίου με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.
Καλούμε τις επιχειρήσεις του τομέα να στηρίξουν, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αυτήν την κορυφαία διοργάνωση, μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα, αλλά και με τη συμμετοχή τους στις εργασίες του Συνεδρίου..
Πληροφορίες: www.synedrio-kreatos.gr