
Θα δοθούν συμβουλές για τις ελληνικές και κοσμοπολίτικες ποικιλίες σταφυλιών, την τεχνική της γευστικής δοκιμής, τον σωστό συνδυασμό των κρασιών με το φαγητό, την ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, την οργάνωση της προσωπικής κάβας με οδηγό την χημικό-οινολόγο, δημοσιογράφο οίνου-συγγραφέα Μαρία Νέτσικα.
Το σεμινάριο, απόσταγμα 25ετούς εμπειρίας, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι' αυτό πριν σκεφτούν να ενταχθούν στις τακτικές συναντήσεις του Wine Club Thessaloniki '96.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει: ενημερωτικό υλικό, γευστική δοκιμή κρασιών και παρουσία στη συνάντηση των μελών του Wine Club Thessaloniki '96 που θα ακολουθήσει, στις 20:00 – 22:00μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888 311, email: info@wineplus.gr