BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Ημερίδα Ελληνικών Βιομηχανικών Ζωοτροφών

Η ΕΛΒΙΖ ΑΕ, που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της ιστορίας των ελληνικών ζωοτροφών με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των παραγωγικών ζώων, τη διασφάλιση της υγείας του ζωικού κεφαλαίου και τη βελτίωση της ποιότητας των ζωοκομικών προϊόντων, συμμετέχει στην 11η Zootechnia (Περίπτερο 10, Stand 14).

aelbizlogoexw

1
0

Ειδικότερα, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 12:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» (αίθουσα Β) η ΕΛΒΙΖ ΑΕ διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Πρακτικές λύσεις για τον κτηνοτρόφο μέσα από την Έρευνα και την Καινοτομία».

Θα φιλοξενηθούν οι εξής εισηγήσεις:

Αμοιρίδης Γεώργιος, Καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής ΠΘ > «Διαχείριση αναπαραγωγής των αγελάδων: κλασσικές και νέες προσεγγίσεις»

Γιάννενας Ηλίας, επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής ΑΠΘ > «Η επίδραση της διατροφής στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γάλακτος»

Δρ. Κατερίνα Γρηγοριάδου, εντεταλμένη ερευνήτρια ΕΛΓΟ-Δήμητρα, επιστημονική συνεργάτιδα ΕΛΒΙΖ > «Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων διατροφής ζώων από ελληνικά παραγόμενες πρώτες ύλες»

Luca Minelli, Marketing and Development Manager Maïsadour Semenses – Semfor > «Μεγιστοποίηση των αποδόσεων: Η εξέλιξη της γενετικής στην παραγωγή ενσιρωμάτων»

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία