Ειδικότερα, με την καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli, οι επαγγελματίες και σπουδαστές-μέλη του Chef's Club στους οποίους απευθύνεται το Σεμινάριο, θα παρακολουθήσουν τα ολοκληρωμένα βήματα τεχνικής παρασκευής μιας ζύμης ιδιαίτερης, ελαφριάς και κυρίως τραγανής, που γνωρίζει σημαντική απήχηση το τελευταίο διάστημα. Η πίτσα Croccante, που στα ιταλικά σημαίνει τραγανή, εντυπωσιάζει λόγω της ζύμης – αποτελείται από 80% νερό και έχει ωριμάσει για 16- 24 ώρες - δημιουργώντας στο εσωτερικό της κατά τη διάρκεια του ψησίματος, κυψελίδες αέρα που της προσδίδουν μαλακή και τραγανή υφή συγχρόνως. Τα αναπάντεχα υλικά που τη στολίζουν όπως αυγοτάραχο, σολομός, ραγού, καπνιστή πανσέτα, κατσικίσιο τυρί, σάλτσα τρούφας κλπ., δικαίως την αναγάγουν σε pizza gourmet, η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερο το κοινό εντός κι εκτός συνόρων.
Η φημισμένη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια για την τέχνη της ιταλικής κουζίνας, σε επαγγελματίες αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική γαστρονομία.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων συμμετεχόντων, είναι απαραίτητη η κράτηση στο 2108251401 ή στο info@chefclub.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr
Ξένια Μακρυκώστα Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Τηλ.: 210 9750974 και 6956606147 Email: info@accademia-pizzaioli.gr