Υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί του κλάδου παρουσιάζουν σημαντικά θέματα γύρω από το τυρί και την παραγωγή του:
Θεόφιλος Μασούρας
Καθηγητής Γαλακτοκομίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μάγδα Κοντογιάννη
Κτηνοτρόφος – Παραγωγός
Δημήτρης Μπακούλας
Βιοτεχνολόγος - "Δάφνη" Γαλακτοκομικά
Τυροκομείο Κωσταρέλου, Μαρκόπουλο
Δρ. Νίκος Κατσαρός
τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ
Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. - 5 μ.μ.: Ανοιχτό Οινοποιείο, Κτήμα Βασιλείου
Την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση και κέφι σας περιμένουμε στο Κτήμα Βασιλείου να ανταλλάξουμε ευχές.
Καλή παρέα, μουσική, κρασί, νόστιμες λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!
Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ.: Amagi Producers Xmas Party, Divino Wine Case
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί τεσσάρων αγαπημένων εκπομπών του Amagi Radio μας καλούν να βρεθούμε όλοι μαζί στο Divino Wine Case, να γιορτάσουμε και να περάσουμε όμορφα, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ από όπου δεν μπορούν να λείπουν τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου.
Κόστος €10 / άτομο
Divino Wine Case, Ακάμαντος 11, Θησείο, 11851 Αθήνα