BACK TO
TOP
Σιτηρά - Ρύζι

Στα 30 λεπτά η τιμή για την σποροπαραγωγή στο σκληρό της Ορεστιάδας

Αναλυτική ανακοίνωση για τις τιμές σιτηρών καθώς και τιμές σποροπαραγωγής σιτηρών μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, εξέδωσε η Ένωση Ορεστιάδας.

23-35_04_2_2

264
0

Τον πίνακα με τις εκκαθαριστικές τιμές παραγωγού σιτηρών δημοσίευσε σήμερα, Πέμπτη, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας «Η Ένωση» και παράλληλα ξεκίνησε να πληρώνει τους παραγωγούς. 

Αναφορικά με τις προοπτικές χειμερινής σποράς, πάνω κάτω πάλι οι ίδιες τάσεις με πέρυσι αναμένονται, σύμφωνα με τα όσα βλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης, Λάμπης Κουμπρίδης. «Πολλοί βάζουν στάρια δίχως να έχουν πληρωθεί τα περσινά, αλλά και πάλι σκληρό θα βάλουν. Δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές», σημειώνει στο Agronews.  

Πιο συγκεκριμένα, για όλα τα προϊόντα, που διακινεί η οργάνωση, η ανακοίνωση αναφέρει τις εξής τιμές (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

  • Σκληρό σιτάρι 260 ευρώ/τόνο
  • Μαλακό σιτάρι 180 ευρώ/τόνο
  • Σιτοσίκαλη 180 ευρώ/τόνο
  • Κριθάρι 180 ευρώ/τόνο
  • Σποροπαραγωγή σκληρού σίτου 300 ευρώ/τόνο
  • Σποροπαραγωγή μαλακού σίτου 220 ευρώ/τόνο

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση έκλεισε συμφωνία πώλησης με τη Μύλοι Σόγιας Α.Ε. στα 278 ευρώ ο τόνος για 35.000 τόνους σκληρού σιταριού και με τη Νιτσιάκος στην τιμή των 201 ευρώ ο τόνος για 2.500 τόνους μαλακού σιταριού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία