BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Η πτώση χρηµατιστηρίου αιφνιδίασε την αγορά βάµβακος

Εκεί που περιµέναµε πως το βαµβάκι έχοντας κατακτήσει τα 82 σεντς θα κάνει µια δοκιµή, κυρίως για τεχνικούς λόγους, για να πιάσει τα επίπεδα των 83-85 σεντς, προέκυψε αιφνιδιαστικά µία αλλαγή κατεύθυνσης.

papadogianis_M_3_5

Γιάννης Παπαδογιάννης

274
0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η αλλαγή κατά πολλούς οφείλεται στην καλή πορεία την αµερικανικής νέας παραγωγής (αισιοδοξία πως θα πιάσουν τα 18 εκατ. δέµατα), αλλά και τη γενικότερη πτώση σε όλα σχεδόν τα εµπορεύµατα. Στα χαµηλά επίπεδα η ζήτηση στη φυσική αγορά βελτιώθηκε και αναµένεται ανοδική αντίδραση, η οποία θα µπορέσει να ενισχυθεί εκ νέου τις πωλήσεις / εξαγωγές αµερικανικής σοδειάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η χρηµατιστηριακή πτώση των προηγούµενων ηµερών έδωσε την ευκαιρία στους αγοραστές, που χρειάζονταν ίνα άµεσα, να προβούν σε νέες αγορές φετινής σοδειάς βάµβακος. Και µπορεί τα επίπεδα των τιµών που πιάστηκαν να µην ήταν ικανοποιητικά, εντούτοις στην κατάσταση που βρισκόµαστε και µε την αναιµική ζήτηση που συνήθως έχουµε αυτή την χρονική περίοδο, µερικοί εκκοκκιστές αποφάσισαν να ρευστοποιήσουν τις θέσεις τους. Αναφορικά µε τη νέα σοδειά το χρηµατιστηριακό πριµ παραµένει στα 2-3 σεντς επί των τιµών ∆εκεµβρίου ‘24 για τις λευκές κατά βάση ποιότητες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία