BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Τα 70 σεντς στο βαµβάκι σηµαντικό σηµείο στήριξης για την ώρα

Επαληθεύτηκε η διστακτικότητα των αγοραστών όταν το χρηµατιστήριο πλησίαζε τα 75 σεντς, µε αποτέλεσµα τη µείωση της ζήτησης και την ελαφριά διόρθωση της αγοράς στα 72 σεντς.

papadogianis_M_3_5

Γιάννης Παπαδογιάννης

25
0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Βέβαια τα 70 σεντς παραµένουν ισχυρό σηµείο αντίστασης, ιδιαίτερα όταν το πετρέλαιο βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Εντούτοις οι υποσχόµενες ποσοτικά καλλιέργειες και η γενικότερη πιεσµένη εικόνα στα περισσότερα εµπορεύµατα δεν µπορούν να αποκλείσουν και το σενάριο της πτώσης. Πολλά ωστόσο θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των κερδοσκοπικών κεφαλαίων (funds), τα οποία και έχουν εδώ και χρόνια τον πρώτο λόγο στην πορεία των χρηµατιστηρίων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η ζήτηση εξακολουθεί να είναι νωχελική τόσο στην παλιά σοδειά όσο και στη νέα. Τα τουρκικά κλωστήρια εκτιµούν πως η αγορά µπορεί να πιεστεί περισσότερο, εποµένως θεωρούν ότι δεν συντρέχει λόγος για βιασύνη. Από πλευράς πωλητών, παρά το ότι οι προπωλήσεις κινούνται σε χαµηλό νούµερο, η αβεβαιότητα του χρηµατιστηρίου σε συνδυασµό µε πιθανά προβλήµατα που µπορούν να βρεθούν µπροστά όσον αφορά την καλλιέργεια, τους κάνει  πιο διστακτικούς. Στον βαµβακόσπορο, αντίθετα, ο εκκοκκιστές προσπαθούν να δεσµεύσουν ποσότητες για τη νέα σοδειά, εφόσον η τιµή είναι υποσχόµενη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία