BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Χαµηλό βαροµετρικό µε την αγορά της Κίνας να προβληµατίζει

Χρηµατιστηριακά σηµειώθηκε ένα µικρό γύρισµα προς τα 71 σεντς, το οποίο οφείλεται σε διάφορους λόγους. Στο πρόσφατο USDA report δεν ανακοινώθηκε ακόµα µείωση της αµερικανικής παραγωγής µε τους αναλυτές να εκτιµούν πως αυτό µετατίθεται για τις επόµενες εκθέσεις.

papadogianis_M_3_5_3

716
0

Παράλληλα, η Κίνα όσον αφορά την κατανάλωση δεν δείχνει υποσχόµενη. Στη γενική εικόνα, τα περισσότερα δηµητριακά και το πετρέλαιο καταγράφουν απώλειες κάτι που φυσικά αυτό επηρεάζει και το βαµβάκι. Το δολάριο τέλος ενισχύεται σηµαντικά έναντι του ευρώ, γεγονός το οποίο πιέζει τα χρηµατιστήρια εµπορευµάτων.

Στην αγορά µας η διόρθωση των τελευταίων συνεδριάσεων του χρηµατιστηρίου έδωσε την ευκαιρία για νέες πωλήσεις. Τα κλωστήρια «βλέπουν» αυτό το γύρισµα των τιµών ως ευκαιρία για να καλύψουν τις ανάγκες τους, πληρώνοντας ωστόσο λίγο χαµηλότερα. Τα επίπεδα που κλείστηκαν κάποιες πωλήσεις βάµβακος κυµαίνονται γύρω από τα 4 σεντς ανά λιµπρα επί των χρηµατιστηριακών τιµών ανάλογα πάντα µε  την ποιότητα. Τα χαµηλότερα χρώµατα ή οι προδιαγραφές φυσικά και προσφέρονται στους αγοραστές µε κάποια έκπτωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία