Βέβαια, ο όρος «αποκάλυψη» δεν είναι και τόσο κατάλληλος, δεδομένου ότι υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα που αποδεικνύουν ότι και οι αρχαίοι Ρωμαίοι παρήγαγαν ελαιόλαδο από απύρηνες ελιές. Πιο ακριβές θα είναι μάλλον να μιλήσουμε για ένα ντελικάτο προϊόν, δελεαστικό για τους καταναλωτές που δεν «αγαπούν» την έντονη γεύση. Οι απύρηνες ελιές, «denocciolati» κατά το ιταλικότερον, θεωρούνται πολύτιμη πρώτη ύλη στην Ιταλία. Σήμερα, όλο και περισσότεροι παραγωγοί εκμεταλλεύονται τη διαθέσιμη τεχνολογία για να παράγουν αυτό τον τύπο. Το ερώτημα που μένει; Ποιο μπορεί να είναι το μέλλον ενός τόσο ιδιαίτερου προϊόντος, που μάλιστα απαιτεί μεγαλύτερο κόστος για να παραχθεί; Μπορεί να κατακτήσει το ευρύ κοινό;
Στο Ελαίας Καρπός Top 50 που κυκλοφορεί αυτοτελώς στα περίπτερα
24-12-2018 19:19Demetrius
Τέλειο
Απάντηση