BACK TO
TOP
Farming

Δυναμική είσοδο στον κλάδο λιπασμάτων αναγγέλλει o όμιλος Ευθυμιάδη, μετά από συμφωνία με ADAMA

Ισχυρή παρουσία στον κλάδο των λιπασμάτων φιλοδοξεί να έχει τα επόμενα χρόνια ο όμιλος Ευθυμιάδη, μετά από συμφωνία με την ADAMA και αναλαμβάνοντας επί της ουσίας το σύνολο της δραστηριότητας που είχε μέχρι σήμερα στα λιπάσματα για την Ελλάδα η εν λόγω πολυεθνική εταιρεία.

KAR_4861

3381
1

Ενδεικτικό της εξέλιξης είναι το γεγονός ότι στον όμιλο Ευθυμιάδη μεταφέρεται μέρος του στελεχιακού δυναμικού της ADAMA, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ρουσσέα, προς διευκόλυνση της παραπάνω συμφωνίας.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που διανεμήθηκε από την ADAMA Ελλάς Μ. ΑΕ και την Κ&Ν Ευθυμιάδης και η οποία επιβεβαιώνει σχετικό ρεπορτάζ της Agrenda και του Agronews από την περασμένη εβδομάδα, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Η ADAMA Ελλάς Μ. ΑΕ και η Κ&ΝΕ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Μ.ΑΒΕΕ ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συμφωνία για τη χρήση εμπορικών σημάτων λιπασμάτων.

Η εταιρία Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ, ηγέτιδα εταιρία αγροτικών εφοδίων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, αποφάσισε να εισέλθει στον κλάδο των λιπασμάτων, σε συνεργασία με τον Αμερικανικό οίκο BRANDT. Στο πλαίσιο της νέας της στρατηγικής επένδυσης, η Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ ήλθε σε συμφωνία με την ADAMA Ελλάς Μ.ΑΕ Λύσεις για τη Γεωργία, για τη χρήση από την K&N Ευθυμιάδης των επιτυχημένων εμπορικών σημάτων λιπασμάτων της ADAMA Ελλάς ΑδΑΜΑΣ®, Duramax® και Solaris.

Η εταιρία K&N Ευθυμιάδης με αυτή την στρατηγική επένδυση στοχεύει να εισέλθει δυναμικά στην αγορά των Λιπασμάτων και Βιοδιεγερτών σε σύμπραξη με την εταιρία BRANDT, μια Αμερικανική, πολυεθνική εταιρία ειδικευμένη στα ειδικά Λιπάσματα. Με την κίνηση αυτή, βασική επιδίωξη της εταιρίας K&N Ευθυμιάδης είναι η προσφορά ποιοτικών και τεχνολογικώς προηγμένων προϊόντων θρέψης φυτών και η καλύτερη κάλυψη των αναγκών των παραγωγών σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εταιρία ADAMA Ελλάς Μ.ΑΕ Λύσεις για τη Γεωργία, στα πλαίσια της διεθνούς στρατηγικής του Ομίλου ADAMA, θα εστιάσει στη βασική της επιχειρηματική της δραστηριότητα, τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα και ειδικότερα στην ανάπτυξη Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς Προϊόντων Καινοτομίας Αξίας.

Η ADAMA είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρία φυτοπροστασίας, η οποία παρέχει λύσεις για την καταπολέμηση των ζιζανίων, των εντόμων και των ασθενειών, ώστε οι αγρότες να μπορούν να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα: να θρέψουν τον κόσμο. Αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες δυνατότητες Έρευνας & Ανάπτυξης, παραγωγής και σύνθεσης και τη μοναδική  της εργαλειοθήκη με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο δραστικών ουσιών – έχει την ευελιξία να δημιουργεί μοναδικές συνθέσεις και μείγματα για να καλύψει τις ανάγκες των τοπικών αγροτών. Η υπόσχεση της εταιρίας  να Ακούει > Μαθαίνει > Παραδίδει είναι μια πρόσκληση προς τους πελάτες να μιλήσουν μαζί της και μια δέσμευση ότι θα τους ακούσει, θα μάθει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και θα προσφέρει νέα, σχετικά προϊόντα και λύσεις.

Ο Όμιλος Αγροτεχνολογίας Ευθυμιάδη, ο οποίος από το 2003 φέρει την ονομασία REDESTOS Efthymiadis Agrotechnology Group περιλαμβάνει δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, οι οποίες ασχολούνται με την Παραγωγή, την Έρευνα & Ανάπτυξη καθώς και την παροχή Υπηρεσιών στη Γεωργία. Η εταιρία Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ, η μεγαλύτερη εταιρία του Ομίλου που ιδρύθηκε το 1935, διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο Φυτοπροστατευτικών προϊόντων και Σπόρων, ισχυρό εμπορικό δίκτυο, υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, επιχειρώντας να υλοποιήσει την απαίτηση της αγοράς για τη συνδυασμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν την ανάγκη του αγρότη να παράγει και να πουλά τα προϊόντα του σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούν η βιομηχανία τροφίμων, τα σουπερμάρκετ και ο τελικός καταναλωτής.

Η εταιρία BRANDT είναι γνωστή ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, οικογενειακές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Από το 1953, η οικογένεια Brandt και οι υπάλληλοί της παρέμειναν πιστοί σε μια φιλοσοφία που έχει φυτευτεί βαθιά στις μεσοδυτικές ρίζες της εταιρίας και σφυρηλατείται από ένα αμερικανικό πνεύμα που εστιάζει στη δέσμευση για ποιοτικούς ανθρώπους και ποιοτικά προϊόντα Η εταιρία BRANDT προσφέρει τα προϊόντα, τη γνώση και την εξυπηρέτηση πελατών για να βοηθήσει τους επιχειρηματικούς εταίρους της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αλλά και σε όλο τον κόσμο να είναι επιτυχημένοι. Φροντίζοντας τους πελάτες της, κοντά και μακριά, η BRANDT βοηθά τις οικογένειες, τις φάρμες και τις κοινότητες να εξασφαλίσουν έναν ασφαλή εφοδιασμό σε φυτικές ίνες, καύσιμα και τρόφιμα. Με περισσότερα από 250 προϊόντα, η εταιρία BRANDT προτιμάται από τους αγρότες που καλλιεργούν από Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας μέχρι φρούτα και λαχανικά,  καλλωπιστικά και χλοοτάπητες. Τα προϊόντα της BRANDT πωλούνται σε 48 πολιτείες των ΗΠΑ και σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές