BACK TO
TOP
Farming

Επίσημη αναγνώριση ΕΒΙΟΦ ως εθνικό φορέα της IBM στην Ελλάδα

Η Ένωση Βιολογικής και Οικολογικής Φυτοπροστασίας “ΕΒΙΟΦ” αναγνωρίστηκε ως ο Ελληνικός Εθνικός Σύνδεσμος της International Biocontrol Manufacturers Association IBMA Global.

132321123231

105
1

Μετά την λήψη της απόφασης, η διευθύντρια ΙΒΜΑ Global, Jennifer Lewis, δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που δίνονται για την Βιολογική Φυτοπροστασία στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Για να διασφαλίσουμε ότι θα μετατρέψουμε αυτές τις πολιτικές ευκαιρίες σε νομική πραγματικότητα, χρειαζόμαστε όλα τα κράτη μέλη ευθυ- γραμμισμένα και για αυτό χρειαζόμαστε ένα ισχυρό δίκτυο Εθνικών Ενώσεων της ΙΒΜΑ. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε μαζί την ερχόμενη ευρωκοινοβουλευτική περίοδο.»

Ο κύριος Γιώργος Κομιανός, Πρόεδρος του ΕΒΙΟΦ, με την σειρά του τόνισε:

«Η προσπάθεια δημιουργίας ενός ισχυρού Εθνικού Φορέα Βιολογικής Φυτοπροστασίας επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο με την αναγνώριση του ΕΒΙΟΦ ως τον Ελληνικό Εθνικό Σύνδεσμο της ΙΒΜΑ Global. Προσπαθούμε σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρ- νηση να διορθώσουμε τις στρεβλώσεις που αφορούν την Βιολογική Γεωργία, να επιταχύ νουμε την πλήρη ενσωμάτωση της Βιολογικής και Οικολογικής Φυτοπροστασίας στις πρακτικές της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών και να χαράξουμε την Στρατη- γική για την επίτευξη της Πράσινης Συμφωνίας σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο».

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές