BACK TO
TOP
Farming

Επιταχύνει τα πλάνα της η MAGMA AGRO AEBE, προσφυγή για New Trade

Θύμα απάτης στη γνωστή υπόθεση των λιπασμάτων, δηλώνει η διοίκηση της MAGMA AGRO AEBE που προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της NEW TRADE και όσων συνέβαλαν στην εξαπάτησή της, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει την απόφασή της για δυναμική είσοδο στην αγορά, καθώς ολοκληρώθηκε η μεγάλη επένδυση παραγωγής λιπασμάτων στην Κόρινθο.

thumbnail_13b

793
1

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση  της MAGMA AGRO AEBE που φιλοξενήθηκε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Agrenda, αναφέρονται τα εξής: 

«ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜAGMA AGRO AEBE

Το τελευταίο διάστημα σωρεία δημοσιευμάτων στον Τύπο αναφέρονται στην υπόθεση της NEW TRADE FERTILIZERS ΕΠΕ και την τεράστια απάτη - υπεξαίρεση κατά εταιρειών λιπασμάτων. Προς αποτύπωση της πραγματικότητας  σε ό,τι αφορά την εταιρεία μας MAGMA AGRO AEBE γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

  1. Η εταιρεία μας MAGMA ΑGRO ΑΕΒΕ, συνεργαζόταν με την ελβετική εταιρία KEYTRADE AG, δια της εν Ελλάδι αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπου της, NEW TRADE FERTILIZERS ΕΠΕ, συνεχίζοντας μια εμπορική σχέση που είχε ξεκινήσει με την ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ/ΑDAMA HELLAS πριν διαχωριστούμε από την τελευταία. 
  2. Όπως έχει αποκαλυφθεί  φυσικά πρόσωπα της NEW TRADE FERTILIZERS μας παραπλανούσαν μεθοδευμένα και με ιδιαίτερα τεχνάσματα ώστε να μπορούν να παραλαμβάνουν επιταγές  εκατομμυρίων ευρώ για παραγγελίες προϊόντων που δεν είχαν πρόθεση να μας παραδώσουν. Παράλληλα, οι υπαίτιοι είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν τις κατάλληλες χρηματοοικονομικές συνθήκες ώστε να μπορούν να ρευστοποιούν τις δολίως αποκτηθείσες επιταγές. 
  3. Η εταιρεία μας έπεσε θύμα ενός επιμελώς επεξεργασμένου σχεδίου εξαπάτησης και υπεξαίρεσης εκατομμυρίων. Στον τύπο διαβάζουμε ότι και άλλες Εταιρίες έχουν πέσει θύματα των ιδίων προσώπων. Εμείς από την πλευρά μας καταθέσαμε πλήρως τεκμηριωμένη μήνυση κατά συγκεκριμένων παραγόντων της NEW TRADE FERTILIZERS LTD αναδεικνύοντας το ρόλο τους και το τρόπο δράσης τους στις κατ’ επανάληψη δόλιες ενέργειές τους. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρμόδιες Αρχές της χώρας μας, ενόψει των πρωτοφανών γεγονότων στον κλάδο των λιπασμάτων και των επιπτώσεων που ήδη εμφανίστηκαν στον πρωτογενή κλάδο και την εμπορική πίστη της γεωργίας, θα αποδώσουν Δικαιοσύνη, τιμωρώντας παραδειγματικά όλους τους ενόχους και υποχρεώνοντας τους να αποκαταστήσουν τη  ζημιά την οποία έχουν επιφέρει με την ταχύτητα που απαιτεί μια τέτοια σοβαρή υπόθεση. 
  4. Τέλος, διαβεβαιώνουμε όλους τους συμβαλλομένους μαζί μας και τους φίλους αγρότες ότι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα που μας δημιούργησε η παραπάνω κατάσταση, ενώ παράλληλα ολοκληρώσαμε το τελευταίας τεχνολογίας εργοστάσιο λιπασμάτων της Κορίνθου και εισήλθαμε δυναμικά στον κλάδο της φυτοπροστασίας, αυξάνοντας τις επενδύσεις μας στον τομέα από τεχνικής και βιομηχανικής πλευράς στο εργοστάσιο Οινοφύτων.

 Η MAGMA-AGRO δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για μια βιώσιμη Ελληνική Γεωργία προς όφελος της Ελλάδας και του Έλληνα αγρότη, στου οποίου την ανάπτυξη βασίζεται».




Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές