
Όπως λέει σχετικά στην Αgrenda ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κώστας Δημητρίου, οι κινήσεις που θα καθορίσουν τις προσεχείς αποφάσεις θα αποτελέσουν συνάρτηση του κόστους πρώτων υλών και της επιβάρυνσης που προέρχεται από την ενέργεια. Επί του παρόντος συνεργάζεται με παραγωγούς σε Αττική, Θήβα και Φωκίδα. Παράγει σειρά προϊόντων όπως γιαούρτι, φρέσκο γάλα, επιδόρπια και αρκετά ακόμη προϊόντα.
Όπως σημειώνει ο κύριος Δημητρίου το κύριο είδος γάλακτος που εισκομίζει η εταιρεία είναι το αγελαδινό, ακολουθεί το πρόβειο και σε μικρότερες ποσότητες το γίδινο. Κατά τον ίδιο η μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσει η εταιρεία σχετίζεται με το ενεργειακό κόστος και όπως ο ίδιος επισημαίνει «θα πρέπει η πολιτεία να ενισχύσει τις μεταποιητικές επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιβάρυνση που δέχονται από την ενέργεια». Σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών το 2021 αύξησε κατά 2,74% το τζίρο της στα 6,6 εκατ. ευρώ από 6,4 εκατ. ευρώ το 2020 με καθαρά κέρδη 164 χιλ. ευρώ από 161 χιλ. ευρώ αντίστοιχα.
Όπως σημειώνει ο κύριος Δημητρίου το κύριο είδος γάλακτος που εισκομίζει η εταιρεία είναι το αγελαδινό, ακολουθεί το πρόβειο και σε μικρότερες ποσότητες το γίδινο. Κατά τον ίδιο η μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσει η εταιρεία σχετίζεται με το ενεργειακό κόστος και όπως ο ίδιος επισημαίνει «θα πρέπει η πολιτεία να ενισχύσει τις μεταποιητικές επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την επιβάρυνση που δέχονται από την ενέργεια». Σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών το 2021 αύξησε κατά 2,74% το τζίρο της στα 6,6 εκατ. ευρώ από 6,4 εκατ. ευρώ το 2020 με καθαρά κέρδη 164 χιλ. ευρώ από 161 χιλ. ευρώ αντίστοιχα.