BACK TO
TOP
Food insider

Σε λειτουργία το «i-AGRO» του ΕΛΓΟ-Δήμητρα για έλεγχο- πιστοποίηση προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ

Σε λειτουργία έθεσε ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα το πληροφοριακό σύστημα «i-AGRO» για τον έλεγχο και την πιστοποίηση των προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ.

ellinika-proionta

41
0

Το «i-AGRO» είναι ένα πληροφοριακό σύστημα, το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση της λειτουργίας του μηχανισμού ελέγχου και πιστοποίησης των προϊόντων ΠΟΠ-ΠΓΕ, ενισχύοντας τη διαφάνεια όλων των διαδικασιών και διευκολύνοντας την απλή και αποτελεσματική καταχώρηση και διαχείριση δεδομένων, προς κέρδος χρόνου, πόρων και όφελος τόσο των επαγγελματιών, όσο και του ιδίου του Οργανισμού και του προσωπικού του.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης ΠΟΠ/ΠΓΕ (σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην ΚΥΑ 261611/2007 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που αναλυτικά περιγράφονται στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, μέσω του πληροφοριακού συστήματος «i-AGRO» ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται.
https://iagro.gr/MIS/repository/manual/iAgro_pop_applications.mp4

Για την ομαλή λειτουργία και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων είναι διαθέσιμη τεχνική υποστήριξη στο email: iagrosupp@gmail.com.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία