BACK TO
TOP
Food insider

Με μονάδα παραγωγής χαλουμιού στην Κύπρο η «Ελληνικά Γαλακτοκομεία»

Μετά τη Ρουµανία και τη Βουλγαρία, η Κύπρος γίνεται η τρίτη χώρα που η «Ελληνικά Γαλακτοκοµεία» αποκτά παραγωγική µονάδα.

k1_2

22
0

Η «Ελληνικά Γαλακτοκομεία» εγκαινίασε  το νέο εργοστάσιο παραγωγής χαλουμιού στην » στη ΒΙ. ΠΕ. Λευκωσίας στην Κύπρο στις 10 Οκτωβρίου, στα οποία παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστος Κέλλας σημειώνοντας πως «η σημαντική αυτή επένδυση αποδεικνύει την αποφασιστικότητα και την προοπτική των θεσσαλικών επιχειρήσεων, που επεκτείνονται εκτός συνόρων, ενισχύοντας την ανάπτυξη της Θεσσαλίας, καθώς, όταν οι τοπικές επιχειρήσεις αναζητούν καινοτόμες λύσεις και ερευνούν νέες αγορές, δημιουργούνται ευκαιρίες για όλους. Η “Ελληνικά Γαλακτοκομεία”, υπό την ηγεσία των αδερφών Τάκη και Μιχάλη Σαράντη, έχει εξελιχθεί από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε έναν από τους κορυφαίους ομίλους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, με ετικέτες όπως “Όλυμπος”, “ΤΥΡΑΣ”, “Ροδόπη”, και “ΑΓΝΟ”», σημείωσε ο Υφυπουργός στο πλαίσιο της ομιλίας του, προσθέτοντας: «Η επένδυση αυτή αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που αναδεικνύει τη δυνατότητα των ελληνικών επιχειρήσεων να συνεργάζονται και να επενδύουν σε αγορές του εξωτερικού, προσφέροντας προϊόντα που έχουν έντονη πολιτιστική και γαστρονομική αξία».

Επιπλέον, στην ομιλία του, ο Χρήστος Κέλλας υπογράμμισε:

«Η “Ελληνικά Γαλακτοκομεία” επιδεικνύει ηγετική στάση, αποδεικνύοντας πως η καινοτομία και η εξωστρέφεια είναι το κλειδί για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του κλάδου. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τόσο την κυπριακή όσο και την ελληνική οικονομία και αναμένω τη συνέχιση αυτής της επιτυχούς πορείας, προς όφελος όχι μόνο της επιχείρησης, αλλά και της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία