BACK TO
TOP
Food insider

Εστιατόριο πολλαπλών brands αποκλειστικά με προϊόντα φυτικής προέλευσης έρχεται στο Τόκιο

Το πρώτο της φυτικό εστιατόριο πολλαπλών επωνυμιών εγκαινίασε στο Τόκιο η Wayback Burgers Asia, με σχέδια για επέκταση τόσο στην Ιαπωνία όσο και διεθνώς.

Nextrestaurant1

10
0

Το «Next Restaurant», που άνοιξε στην περιοχή Omotesando, αποτελεί την πρώτη του προσπάθεια αυτού του είδους στην πόλη. Το νέο εστιατόριο εισάγει μια καινοτόμο προσέγγιση προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες προκλήσεις της βιομηχανίας τροφίμων. Το concept βασίζεται στις υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής, διαθέτοντας περιορισμένο αριθμό καθισμάτων. Το εστιατόριο λειτουργεί με μια κοινόχρηστη κουζίνα, όπου προετοιμάζονται διαφορετικά μενού από πολλές επωνυμίες, κάνοντάς το έναν προορισμό για εύκολη παραλαβή.

Το μενού περιλαμβάνει φυτικές εκδόσεις των κλασικών και πολυαγαπημένων πιάτων του κοινού, όπως χάρμπουγκερ ρυζιού και κοτολέτες. Παράλληλα, προσφέρει ιταλικές σπεσιαλιτέ και υγιεινά smoothies, χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τις φάρμες Niseko στο Χοκάιντο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wayback Burgers Asia, Koichi Ishizuka, ανέφερε: «Τα παραδοσιακά εστιατόρια αντιμετωπίζουν υψηλό κόστος προμηθειών, ελλείψεις εργατικού δυναμικού και συνεχείς απαιτήσεις για υγιεινές επιλογές. Το μοντέλο μας με τις πολλαπλές επωνυμίες ενισχύει την αποδοτικότητα και μας επιτρέπει να λειτουργούμε σε μικρότερο χώρο.»

Μετά το άνοιγμα του πρώτου εστιατορίου, η Wayback Burgers Asia προγραμματίζει να εγκαινιάσει μια δεύτερη τοποθεσία franchise στο Kumamoto το φθινόπωρο του 2024. Παράλληλα, αναζητά συνεργάτες franchise τόσο στην Ιαπωνία όσο και διεθνώς για να επεκτείνει τη μοναδική αυτή ιδέα.

Με πληροφορίες από newfoodmagazine

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία