BACK TO
TOP
Food insider

Δυναμική ανάπτυξη και εξωστρέφεια της επωνυμίας διακρίνουν το όραμα της Κάμπος Χίου

Η περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγής εσπεριδοειδών του Κάμπου και η προσπάθεια της εταιρείας να εδραιώσει την επωνυμία της σε Ελλάδα και εξωτερικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της «Κάμπος Χίου» με αγρότες του νησιού την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

kampos-xiou

35
0

Άξιο αναφοράς είναι ότι στη διάρκεια του τρέχοντος έτους μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει τετραπλασιάσει την ποσότητα χιώτικων μανταρινιών που έχει παραλάβει σε σχέση με πέρυσι, η οποία ανέρχεται πλέον στους 200 τόνους. Παράλληλα, στο εγγύς χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η προμήθεια πορτοκαλιών και λεμονιών, με τη χυμοποίηση να πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Χίο.

Περαιτέρω, η εταιρεία παρουσίασε στους καλλιεργητές το όραμά της που επικεντρώνεται στη δυναμική ανάπτυξη και την εξάπλωση της μάρκας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να κάνει γνωστά τα εξαιρετικά εσπεριδοειδή του Κάμπου (μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια) αλλά και του νησιού.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε προγράμματα σε συνεργασία με τους εσπεριδοκαλλιεργητές για την περαιτέρω ενίσχυση και αύξηση της παραγωγής μανταρινιών, πορτοκαλιών και λεμονιών και τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής της Χίου», ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Χύτας, γενικός διευθυντής της εταιρείας «Κάμπος Χίου».

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία