BACK TO
TOP
Food insider

Tετραπλή χρυσή διάκριση για ΟΛΥΜΠΟΣ στα διεθνή βραβεία Monde Selection

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ξεχώρισε στα φετινά βραβεία του διεθνούς διαγωνισμού Monde Selection, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ανώτερη ποιότητά της. Τέσσερα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας κατέκτησαν την κορυφή, λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο.

kefir

53
0

Το χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%, στο ΚΕΦΙΡ ΦΡΑΟΥΛΑ, στο ΚΕΦΙΡ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ και στο ICE TEA TROPICAL ZERO SUGAR.


Ο διαγωνισμός World Quality Awards 2025 του Ινστιτούτου Monde Selection, που διεξάγεται από ανεξάρτητους, διακεκριμένους εμπειρογνώμονες και κορυφαία εργαστήρια ανάλυσης, αναγνωρίζει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους.


Η νέα αυτή διάκριση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της ΟΛΥΜΠΟΣ να προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, εμπλουτίζοντας καθημερινά το τραπέζι της ελληνικής οικογένειας.




Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία