BACK TO
TOP
Οικονομία και Πολιτική

Πρέπει να μειωθεί άμεσα το εμπορικό έλλειμα στις ΗΠΑ λέει ο Dimon

Αυστηρή προειδοποίηση για την ανάγκη για άμεση μείωση του δημοσιονομικού εμπορικού ελλείμματος στις ΗΠΑ, απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, Jamie Dimon, τονίζοντας ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει «πολύ πιο δυσάρεστη» και δυσκολότερο να επιλυθεί.

dimon-emporiko-elima

22
0

«Οποιαδήποτε χώρα μπορεί να δανειστεί χρήματα και να οδηγήσει σε κάποια ανάπτυξη, αλλά αυτό μπορεί να μην οδηγεί πάντα σε καλή ανάπτυξη. Έτσι, νομίζω ότι η Αμερική θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να επικεντρωθεί λίγο περισσότερο στα θέματα του δημοσιονομικού μας ελλείμματος και αυτό είναι σημαντικό για τον κόσμο», δήλωσε ο Dimon στο Sky News. «Δεν νομίζω ότι είναι μια μεγάλη ανταπόδοση και δεν νομίζω ότι είναι τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά νομίζω ότι είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε υψηλότερο πληθωρισμό».

Επιπλέον, ο Dimon εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου θα πάει καλά, όποιος και αν κερδίσει τις επόμενες γενικές εκλογές, και ότι η χώρα μπορεί να έχει καλές σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit.

πηγή: bankingnews.gr


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία