BACK TO
TOP
Διεθνή

Ενίσχυση στα εγγυημένα δάνεια για είσοδο νέων αγροτών προτείνεται στο αμερικανικό Farm Bill

Ένα κορυφαίο στέλεχος της Ένωσης Αμερικανών Τραπεζών λέει ότι το Κογκρέσο πρέπει να άρει ορισμένα εμπόδια για τους αγρότες στο επόμενο νομοσχέδιο για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, το επονομαζόμενο Farm Bill, υποστηρίζοντας πως τα εγγυημένα δάνεια χρειάζονται μεγαλύτερη ενίσχυση προκειμένου να καταστούν ελκυστικά για τους νέους αγρότες.

ows_149280584649701

16
0

Ο Ed Elfmann, ανώτερος αντιπρόεδρος αγροτικής τραπεζικής πολιτικής, λέει ότι υπάρχουν διαρθρωτικά προβλήματα με τα προγράμματα νεοεισερχόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων. «Η οικογένειά σας έβαλε το αγρόκτημα σε καταπίστευμα πριν από 30 χρόνια για φορολογικούς σκοπούς. Τώρα θέλετε να λάβετε ένα αρχικό αγροτικό δάνειο, αλλά πρέπει να ρωτήσετε κάθε άτομο σε αυτό το καταπίστευμα εάν μπορείτε να λάβετε αυτό το δάνειο. Πρέπει να διορθώσουμε αυτή τη δομή. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους ανθρώπους να μπουν στην επιχείρηση».

Λέει ότι τα προγράμματα εγγυημένων δανείων στο Brownfield FSA χρειάζονται ενίσχυση. «Αυτή τη στιγμή είναι πολύ μικρά. Φέρνει ως παράδειγμα τους κατοίκους του Αϊοβα και του Μιζούρι, όλοι ανταγωνίζονται για το ποιος μπορεί να έχει γη 30.000 $ σε όλους τους τομείς. Αλλά με αυτά τα αυξανόμενα κόστη και γη, πρέπει να έχουμε προγράμματα στο USDA που να αντικατοπτρίζουν το αυξανόμενο κόστος της γεωργίας». Ο Έλφμαν λέει ότι το Κογκρέσο πρέπει να οριστικοποιήσει ένα νέο πενταετές νομοσχέδιο για τη γεωργία το συντομότερο δυνατό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία