BACK TO
TOP
Κοινωνία

«Βούλιαξε» από τις βροχές ο Έβρος, θρήνος για το χαμό πυροσβέστη

Ο Έβρος «βουλιάζει» από τις καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν την περιοχή από το πρωί της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου.

evros-pyrosvestiko-arthro

3
0

Στην περιοχή του Απαλού, εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα  σε πλημμύρες όπου και έχασε τη ζωή του ένας πυροσβέστης που πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές δημοτικού σχολείου όταν παρασύρθηκε από τα νερά μέσα από το πυροσβεστικό του όχημα.

Ο 46χρονος πυροσβέστης, δεν μπόρεσε να βγει από το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο ήταν και οδηγός, το όχημα είχε εγκλωβιστεί από τα νερά της βροχής και ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε και τελικά βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παραπέρα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου. Πέρα, από τους πυροσβέστες  στο χωριό έφθασαν και άντρες του στρατού με στρατιωτικά οχήματα, ώστε να συνδράμουν τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού. 

Στην Αλεξανδρούπολη, οι δρόμοι μετατράπηκαν γρήγορα σε ποτάμια. Οι οικισμοί Άνθεια, Μαΐστρος, Απαλός αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα καθώς η στάθμη των νερών συνεχώς  ανεβαίνει. Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν και στο Σουφλί και στα γύρω χωριά οι έντονες βροχοπτώσεις.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από τον οικισμό Θυμαριάς έως τον οικισμό Προβατώνα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία