BACK TO
TOP
Κοινωνία

Πως βλέπουν σήμερα οι Έλληνες την Ευρώπη

Μια νέα, εκτενής ανάλυση-σχολιασμός των αντιλήψεων των Ελλήνων περί Ευρώπης από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικών Συστημάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Μάνο Παπάζογλου.

eurwph-kai-ellada

34
0

Πώς βλέπουν οι Έλληνες την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα; Πώς έχουν αλλάξει οι οπτικές και οι απόψεις τα τελευταια 10 χρόνια; Ποιες είναι οι λιγότερο και περισσότερο φιλοευρωπαϊκές ομάδες του πληθυσμού; Η διαΝΕΟσις δημοσιεύει σήμερα, ενόψει και των προσεχών ευρωεκλογών, μια κριτική ανάγνωση και εκτενή ανάλυση - σχολιασμό των ευρημάτων του νέου, έκτου κύματος "Τι πιστεύουν οι Έλληνες" που σχετίζονται με τις αντιλήψεις, τις γνώσεις και τις γνώμες του πληθυσμού γύρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη λειτουργία της, από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικών Συστημάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Μάνο Παπάζογλου.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάλυση διαθέσιμη εδώ.

«Από τη σκοπιά των πολιτών, τα ζητήματα της εγχώριας πολιτικής ζωής είναι αλληλένδετα με τον τρόπο της προσδοκώμενης επίδρασης της ΕΕ στα πολιτικά συστήματα. Για τον λόγο αυτό, είναι ορθή η διερεύνηση ερωτημάτων στις μετρήσεις κοινής γνώμης τόσο για εγχώρια, όσο και "ευρωπαϊκά" ζητήματα», σημειώνει ο Μάνος Παπάζογλου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία