BACK TO
TOP
Κοινωνία

Από την αγκαλιά του Κατώγι Αβέρωφ σε μία νέα οικογένεια

Στις αρχές του 2024 ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι έξι αδέσποτων σκύλων, που το Κατώγι Αβέρωφ φρόντιζε στο Μέτσοβο, προς ένα ομορφότερο αύριο με περισσότερες αγκαλιές και χάδια.

X9c1s8oQD0L7iJkV3O4RG9Q6Cbhjl8nK1sX9K8Zv__1___1_

76
0

O Ντανσερ, ο Αλμπο, η Νόρα, ο Μπλάκι, η Τζόις και η Αλφι με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας «The Black Squirrel Project» ταξίδεψαν ως την Αθήνα και εγκαταστάθηκαν για κάποιους μήνες στον ειδικό χώρο του Dani Dogs με στόχο να απαλειφθούν οι φοβίες τους και να εκπαιδευτούν κατάλληλα και να μπορούν να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή πλάι σε ανθρώπους που τα αγαπούν. Και τα κατάφεραν θαυμάσια!

Για όλους όσους πιστεύουν στη δύναμη του «The Black Squirrel Project» και αγαπάνε τα ζώα, η προσπάθεια αυτή ηταν συνώνυμη της ελπίδας. Με μεγάλη χαρά ο Ντάνσερ και ο Αλμπο υιοθετήθηκαν και απολαμβάνουν τη θαλπωρή της νέας τους οικογένειας. 

Πλέον, είναι η στιγμή η Νόρα και ο Μπλάκι να βρούν το δικό τους σπίτι. Δύο ζώα πολύ φιλικά, με παιχιδιαρική διάθεση και απύθμενη τρυφερότητα. Ο Μπλάκι είναι κεφάτος και γεμάτος θετική ενέργεια. Η Νόρα είναι ήρεμη και της αρέσουν οι μικρές ήσυχες βόλτες. Δύο σκύλοι που είναι έτοιμοι να φύγουν από την αγκαλιά μας και να χαρούν τη ζεστασιά της δική σας. 

Επικοινωνήστε με το Κατώγι Αβέρωφ στο mail welcome@katogiaveroff.gr




Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία